Fiara a sosit? Cum demnitarii UE încercă să le ia moldovenilor libertatea

/ Vizionări: 254

”Cei care-s gata să schimbe libertatea pe securitate, nu merită nici libertatea, nici securitatea” Benjamin Franklin

În Sfînta Scriptură este o carte care încheie Evanghelia și se numește ”Revelația sfîntului Ioann Evanghelistul”. Această carte mai este cunoscută ca ”Apocalipsa”. Iată ce scria Sf. Ioann cu 1900 de ani în urmă în capitolul 13 al acestei cărți:

15 Și i-a fost dat să-și pună spiritul în chipul fiarei, pentru ca chipul fiarei să vorbească și să acționeze așa, pentru ca oricine nu se va închina chipului fiarei să fie ucis.

16 Și el va face ceea ce va face tuturor, mari și mici, bogați și săraci, liberi și robi un semn va fi pus pe mîna lor dreaptă sau pe fruntea lor,

Catehismul (Crezul) moldovenilor. Tineretul şi politica
Catehismul (Crezul) moldovenilor. Tineretul şi politica

17 Și nimănui nu-i va fi dat nici să cumpere, nici să vîndă, numai celui care are acest semn sau numele fiarei, sau numărul numelui ei.

18 Aici e înțelepciunea. Cine are minte, ține cont de numărul fiarei, căci este un număr uman; numărul lui este șase sute șaizeci și șase. 

În Parlamentul RM a ajuns proiectul de Lege "Privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și procedura de aplicare a sancțiunilor", în conformitate cu care se preconizează reducerea bruscă a posibilităților de plată în numerar de către persoanele fizice și juridice. Pentru încălcarea regulilor impuse de această lege, persoana fizică ar putea fi amendată cu o sumă de pînă la 5,0 mln. lei, iar cea juridică – pînă la 5,0 mln. euro.

Savantul din Rusia le-a relatat moldovenilor despre secretele tinereţii
Savantul din Rusia le-a relatat moldovenilor despre secretele tinereţii

Cum va decide demnitarul cu controlul. Și una, și a doua înseamnă moartea fizică a respectivilor subiecți, iar cei care vor decide viața și moartea lor vor fi colaboratorii Serviciului pentru prevenirea și combaterea spălării banilor, cu salariul de 15,0 mii lei. Experții consultați de site-ul www.noi.md cred că, cum se vede, este vorba despre penultimul pas spre interzicerea totală, pe parcursul a cîțiva ani, a banilor în numerar.

Citește mai mult: noi.md