Fiecare al doilea cetăţean al Republicii Moldova se consideră norocos

/ Vizionări: 3794

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

zâmbet Fiecare al doilea cetăţean al Republicii Moldova se consideră norocos. Acest lucru este demonstrat de datele anchetei privind situaţia din familiile din Moldova în perioada de tranziţie, elaborat de Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale IDIS Viitorul, cu sprijinul UNICEF. Participanţii la studiu au fost 1119 de rezidenţi din Moldova 18-60 de ani. Precizia rezultatelor este de aproximativ 3%.

Aceasta trădează Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, 14% dintre respondenţi s-au identificat la fel de fericit de oameni în totalitate, 28% - nu foarte, şi 4% - nefericiţi. Pesimismul este inerentă a pensionarilor şi singur.

Printre factorii care influenţează fericirea civilă, majoritatea - 77% - numita înţelegerea reciprocă între soţi, la 7% - de securitate financiară şi ascultători copii educaţi.

Portretul unui rezident fericit Moldova arată ca aceasta: sa căsătorit cu un tânăr de 18-29 ani, cu studii superioare, un copil şi venituri de peste 3 mii de lei pe lună.

Ajutor Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin: Rezultatele studiului din Moldova sunt foarte diferite de rezultatele din SUA şi Europa de Vest. În Virginia (SUA), de exemplu, potrivit unui sondaj online, cel mai fericit pensionari sunt 60 la 90 de ani.

Republicii Moldova, Vladimir Voronin, Preşedintele
http://tv7.md