Fiecare durere are explicație

/ Vizionări: 2230

Почему у тебя что то болит? Всему есть своя причина!

Află de ce te supără un organ sau altul, clarifică-te în organismul tău. Organismul omului este un sistem uimitor, în care totul este legat.

1. Dureri de cap

Dacă ești mereu stresat și suprasolicitat, nu te mira că te doare capul. Cea mai bună metodă de a scăpa de durerile de cap este să vă ocupați cu practici de relaxare, de exemplu, meditarea sau yoga. Doctorul Christian Peterson insistă că trebuie să aveți grijă de armonia emoțională și durerea va ceda.

2. Gîtul

Omul, care nu se poate ierta pentru ceva, se plînge pe dureri în regiunea gîtului. Povara vinei paralizează acest loc și trebuie să scăpați de remușcări această zonă. Pentru ca durerea să treacă, trebuie să acceptați lumea așa cum este, în toate privințele. Medicul Lori D'Asckenzo recomandă să vă iertați pe voi înșivă și pe cei din jur – aceasta va îmbunătăți starea voastră.

3. Umerii

Ros Kitson explică că umerii este zona unde cad toate responsabilitățile și grijile, ce-l însoțesc pe om. Cei mai bun remediu împotriva durerii în umeri este să împărțiți povara cu cei apropiați, să încetați să mai cărați totul singuri.

4. Durere în partea de sus a spatelui.

Adevăratele beneficii ale auto-înfometării
Adevăratele beneficii ale auto-înfometării

Această zonă răspunde de dragoste, de primirea sau dăruirea ei. Ronda Degast, trainer și practic în dezvoltare personală consideră că dacă aveți dureri în această zonă e timpul să vă ocupați de relațiile cu oamenii să echilibrați procesul de schimb al energiei. Să primească dragoste și să o ofere în măsură egală.

5.Șalele.

Partea de jos a spatelui răspunde de chestiunile financiare, așa că dacă nu sînteți mulțumiți de starea financiară, nu vă mirați că vă for cam des șalele. Doctorul Mak V. Tong avertizează: dacă banii nu-ți dau pace nici ziua, nici noaptea, cîștigi puțin sau cheltuiești mult, vei avea probleme de sănătate. Încercați să aveți relații raționale cu banii.

6. Coate

Alain Foegel în revista „Psihologia astăzi” declară că coatele reflectă cît de dur ești cu lumea exterioară. Fii mai bun, mergi la compromisuri și această zonă nu te va durea.

7. Mîinile

Prin mîini are loc interacțiunea cu lumea înconjurătoare. Lori D'Achenzo afirmă că durerea în mîini denotă lipsa sau excesul de comunicare cu oamenii. Totul trebuie să fie cu măsură.

8. Șoldurile

Șoldurile răspund de mișcarea înainte, în viitor, este convinsă Barbara Clarck. Nu vă temeți de schimbări, priviți în ochi evenimentele ce vă așteaptă și durerea în șolduri nu te va chinui. Fii flexibil și deschis pentru toate noutățile – chezășia sănătății psihice și fizice.

9. Genunchii

Genunchii reflectă problemele de autoevaluare. Dacă omul se reneagă sau se înalță prea mult deasupra altora, atunci el nu va putea evita durerile de genunchi. Laurence Mitchell, specialist în medicina orientală netradițională, propune să vă tratați cu umor și să vă iubiți propriul ego.

10. Mușchii pulpei

Supărările și invidia sînt concentrate anume în acest loc. Laura Perry recomandă să renunțați la aceste emoții negative și să trăiți cu pace în suflet, atunci nicio tensiune musculară nu vă va provoca disconfort.

11. Gleznele

Plăcerile înving durerea! Gleznele sînt tocmai acel caz. Durerea în această parte a corpului denotă faptul că nu vă puteți relaxa și savura momentul. Julie Duglas, autoarea unui șir de cărți de autocunoaștere recomandă să nu vă privați de darurile binemeritate și să vă bucurați la maximum de viață.

12. Tălpile

Dacă te dor tălpile, e timpul să învățați să scăpați de negativ și probleme să nu vă mai axați doar pe cele rele. Psihologul din California Adaobi Anigjei consideră că trebuie să prețuiți fiecare detaliu pozitivi, să ignorați problemele serioase.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137