Flămânzirea — leac pentru toate maladiile

/ Vizionări: 4998

Flămânzirea - leac pentru toate maladiile

 

Flămânzirea - leac pentru toate maladiileUnii savanţi sunt dispuşi să creadă că toate necazurile noastre legate de sănătate sunt cauzate de malnutriţie, şi ca consecinţă, de lipsa sau de surplus de unele sau altele micro- şi macroelemente. Vă propun câteva exemple. Pentru funcţia hepatică normală sunt necesari carbohidraţi, sau pur şi simplu, dulciuri, iar atunci când rezerva carbohidraţilor în organism abundă, iar noi nu putem rezista la ceaiul dulce cu bomboane, atunci carbohidraţii se convertesc în grăsimi şi, în consecinţă, suferim de obezitate. Exemplu numărul doi. Pentru buna funcţionare a inimii ornanismul necesită potasiu, la deficienţa lui în alimente, organismul începe activ să acumuleze calciu, care în curând va suprasătura tot corpul. Şi unde se va depune calciul? Corect - în articulaţii, comentariu suplimentar este de prisos.

Leacuri din gradina: Castanele comestibile
Leacuri din gradina: Castanele comestibile

Dar, pentru că orice lucru în natură este perfect şi are proprietăţi de auto-reglementare şi auto-vindecare, cel mai important este să nu împiedicaţi naturii ca aceasta să îndeplinească algoritmul perfecţionat de milenii. Cum să nu interferăm organismul să recupereze şi să decidă ce el are în abundenţă, şi de ce este necesar să scape. Este foarte simplu – să flămânziţi un pic sistematic. Grăsimile, treptat, se vor converti înapoi în carbohidraţi pentru a furniza alimente aceluiaşi ficat, treptat va dispărea calciu din articulaţii, pietre din rinichi. Oamenii care practică flămânzirea spun că, dispare chiar şi tartru dentar.

Persoanele în vârstă peste 80 de ani care au trecut o serie de sesiuni de post remarcă o îmbunătăţire semnificativă în domeniul sănătăţii. Ei spun că li s-a întors înapoi vitalitatea anterioară, mobilitatea şi stilul de viaţă activ. Unii chiar observă restaurarea funcţiei sexuale.

Cu toate acestea, ţineţi minte că fiecare persoană este unică, şi cursul de flămânzire, care este potrivit pentru dvs., va fi capabil să prescrie doar un medic-dietetician după o testare completă. Deoarece flămânzirea are un număr de subtilităţi şi limitări, care sunt pe deplin cunoscute numai unui specialist, nu flămânziţi de sine stătător.

 

 

Sursa