Fleet managerii* vor testa Microcab H2EV

/ Vizionări: 1990

Британский Microcab H2EV протестируют флит-менеджеры

 

 

Proprietarii auto-parcurilor corporative vor avea posibilitatea de a participa la testul drive al maşinilor ce funcţionează pe bază de hidrogen, în cadrul evenimentul " Company Car in action Day 2013", care va avea loc în Marea Britanie, în aceasta vară. Se planifică testarea automobilului Microcab H2EV.

 

Fleet managerii răspund pentru problemele asociate cu înregistrarea și distribuirea autovehiculelor în cadrul companiei, realimentarea lor și reparații. Este o persoană competentă în problemele auto. Anume managerul este capabil să determine necesitatea trecerii maşinii pe celule de combustibil cu hidrogen.

Debutul modelului H2EV a avut loc încă în 2011. Maşina a fost dezvoltată de profesorul John Dzhostins, director administrativ al companiei Microcab. Vehiculul este echipat cu celulele moderne de combustibil, o putere de 3 kW, o baterie cu litiu, cu consumul energiei 4,3 kWh / h, două motoare electrice, puterea maximă totală constituie 40 kW și un rezervor destinat pentru stocarea hidrogenului (presiunea este de 350 bari).

Mașina compactă cu patru scaune, bazată pe șasiul Lotus, a fost inițial concepută ca un mijloc de transport urban sau un taxi orăşenesc, viteza maximă al căruia ajunge la 90 km/h. Cu ajutorul unui singur kilogram de hidrogen maşina H2EV poate depăși mai mult de 100 kilometri. Kilometrajul la o singură încărcare constituie 170 km.

John Dzhostins, consideră că parcurile auto corporative vor juca rolul principal în procesul de tranziție a industriei automobilelor pe hidrogen pe o scară largă. Apropo, majoritatea analiștilor numesc hidrogenul, combustibil al viitorului. Profesorul, de asemenea, consideră că introducerea activă a acestor vehicule în auto-parcurile corporative va contribui la creșterea popularității acestor mașini şi, în rezultat, va ajuta la consolidarea poziției acestui sector al industriei automobilelor în Marea Britanie și creșterea pe o scară largă a producerii automobilelor care funcţionează pe pile de combustie cu hidrogen.

 

*Fleet – flotă în engl. (trad.).

 

 

Sursa: naturelover.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137