Formarea spiritului la copil de către tata în uterul mamei

/ Vizionări: 5664

Формирование отцом духа ребёнка в утробе матери

 

Sosind pe Pământ, sufletul copilului trebuie să obțină și un spirit format de tatăl său.

Primele 1000 de zile sînt cele mai importante în viaţa unui copil
Primele 1000 de zile sînt cele mai importante în viaţa unui copil

Spiritului este caracterul, voința și aspirația pentru a-și îndeplini misiunea . Fără energie, care este partea emoțională a existenței umane, omul nu poate face nimic, nu poate înainta spre obiectivul său. Sufletul în sine nu poate face nimic ca și spiritul în sine nu poate face nimic. Sufletul întărit de spirit devine viabil și se poate apăra, fi moale sau dur. Această energie este capabilă să viețuiască în aproape orice condiții, și nu numai să existe, dar și să acționeze.

Spiritul este ceea ce se formează atunci când sufletul încă trăiește în mama. După cum se formează spiritul, așa și va trăi sufletul și omul care se va naște. De la spirit depinde viața omului, faptele sale, acțiuni, atitudini, aspirații.

Sufletul întruchipat într-un  copil este lipsit de energia spiritului, așa că el trebuie să creeze noi energii. Și acest lucru îl face tatăl copilului, și este pe bună dreptate, deoarece că în diferite epoci se nasc diferite energii.

Tatăl copilului poate trece energia sa, spiritul său la copil, dacă este alături de soția însărcinată.

Părinții ar trebui să țină minte că ei sunt întotdeauna trei, ci nu doi, să vorbească cu copil, și să nu manifeste agresiune față de cineva, etc.

De la tatăl la copilul ar trebui să vină o energie de  încredere, plină de bucurie,  viață fericită, bunătatea lumii în care trăiesc părinții. Anume de la tatăl, deoarece anume tatăl poate forma spiritul, pe când mama hrănește și formează trupul.

De la tatăl depinde caracterul viitorului copilul, bunătatea lui sau agresiunea. Tatăl generează energiile care disting omul de la animal. Cu cât este mai mare inteligenta tatălui, cu atât mai mare este spiritul și calitățile spirituale ale copilului.

Dacă un om plantează copaci, crește flori și dorește sănătate și binele oamenilor, atunci și copiii sunt asemănători, la ei se formează o bază la nivel emoțional, adică spiritul.

Dacă tatăl este lacom, adulter, vanitos, cinic, mincinos, atunci aceste calități se formează și la copiii lui.

Dacă copilul plânge
Dacă copilul plânge

Oricât de curată nu ar fi mama, totuși copiii vor semăna mai mult cu tatăl lor.

Dacă tatăl ar spune cum el își închipuie viitorul copilului său, acest lucru nu va funcționa. Spiritul se formează prin atitudinea tatălui față de soția sa, familia sa, neamul și mediul înconjurător. Iubirea reciprocă a părinților, afecțiunea lor unul față de celălalt și față de copil formează anume astfel de spirit: blând, sincer, aspirat spre energia iubirii ca cea mai importantă energie pentru a construi propria viață fericită.

Dacă părinții vor vorbi doar despre cum să vândă mai multă marfă pentru o sumă mai mare de bani sau cum să înșele pe ceilalți, cum să devină în sens financiar mai bogați, chiar dacă acești părinți se iubesc, în acest caz, se formează un spirit rece, cinic, capabil să mintă, care va trata energia Iubirii ca un supliment, dar cel mai important lucru în viața lui va însemna prosperitatea materială. Astfel de copii, crescând, se mișcă treptat pe calea asigurării materiale, lor le place o astfel de viață, ei vor  căuta peste tot profit. Și dacă vor crește flori, apoi doar pentru vânzare.

Orice om străin poate modela spiritul copilului. Dacă alături nu este un bărbat, atunci spiritul este format de lumea, mediul înconjurător în  care trăiește mama. Această formațiune este slabă, copilul nu are opinie proprie, dorințe personale, el este ușor dominat și prin acest lucru are posibilitatea de a trăi.

Gândul femeii, amintirile despre un bărbat sau mai mulți bărbați de asemenea vor forma spiritul copilului.

Toate sentimentele, aspirațiile sunt transmise copilului în formă de energie. Stăpâniți emoțiile dv.( iritare, agresivitate, resentiment). Cântați copilului cântece fericite și optimiste.