Fragile civilizaţie.

/ Vizionări: 4576

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

cpu Oricine poate vedea cât de mult civilizaţiei noastre depinde de calculatoare. Pentru a arunca lumea în haos, suficient pentru a opri complet producţia lor.

Şi nu este aşa de necrezut. procesoarele moderne sunt fabricate metoda fotolitografie. Echipament pentru facandu-l doar două firme japoneze - "Nikon" si "Canon". Aceste maşini sunt atât de scumpe încât chiar şi "Intel" şi poate permite doar o dată la doi ani pentru a face upgrade de producţie sculelor sale. Aceasta capacitate unica a acestor maşini vor îmbunătăţi tehnologia computerizată. Partea cea mai dificilă dintre ele - sistemul optic. Lentile sunt făcute pentru mîna, şi de artă în această zi vorbesc în lume doar cinci persoane. Două dintre ele sunt de lucru pentru "Canon", şi trei - pe "Nikon". Cu alte cuvinte, toate tehnologiile informatice moderne se bazează pe munca ale tuturor celor cinci muncitori japonezi. Secretele sale de calificare, acestea sunt păstrate strict confidenţiale.

Vă puteţi imagina ce s-ar întâmpla dacă aceste persoane devin brusc bolnavi sau mor? Eşecul serviciul gratuit de viaţă termen lung a unor astfel de sisteme optice de doi ani, apoi procesorul va opri producţia de 20-30 de ani. Cele mai conservatoare estimare, cât mai mult timp necesar pentru răspunsul la secretele de măcinare lentile şi formarea de noi competenţe ...

Acest lucru nu este un manual pentru terorişti, ci un avertisment pentru umanitate ...