Franceze au cerut preşedintelui să introducă legislaţia vegetarian Ziua

/ Vizionări: 3420

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vegetarian Ziua
Asociaţia franceză de vegetarieni numit preşedintele Nicolas Sarkozy de a introduce o "zi fără carne", într-o săptămână. Ei au temporizat recursul lor la trecut în summitul de la Copenhaga asupra climei şi într-o scrisoare adresată şefului de stat a explicat propunerea nevoia de a "lupta împotriva încălzirii globale."


Şeful asociaţiei Olivier Raffin a spus că ideea de "o zi fără carne" de combatere a încălzirii a fost ridicată în Parlamentul European, un fost membru al Beatles "Paul McCartney, precum şi experţi de renume mondial asupra climei Rajendra Pashauri.


"În conformitate cu angajamentul dvs. pentru combaterea încălzirii globale trebuie să ia în considerare problemele legate de utilizarea resurselor pentru producţia de carne şi să introducă o singură zi fără carne o săptămână" - îndeamnă preşedintele Raffin.


El spera ca Nicolas Sarkozy este folosind platforma de summit de la Copenhaga de voce această propunere.


Pentru credibilitatea preşedintele asociaţiei vegetarieni citează date din raportul Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite. Rezultă din acest document, producţia de carne de pe planetă dă 18 la sută din emisiile de gaze cu efect de seră în total. Aceasta este considerabil mai mare decât întregul globale de transport.

vegetarian.ru