Frog otravă ajută cancerului de lupta, anumite medici chinezi

/ Vizionări: 3010

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

lingău otrava la pachet, secretat de glandele cervicale râioase, pot încetini progresia cancerului. Otravă animală niveluri acceptabile de toxicitate şi folosit mult timp în medicina tradiţională chineză. În an de studiu de doi medici americani de la Texas Tech University, în colaborare cu colegii chinezi Universitatea Fudan Rac Spitalul testat efectele otrava pe 15 de pacienţi cu carcinom a ficatului de a treia sau a patra etapă de cancer pulmonar si tumori pancreatice.

Tratamentul unui ciclu, şi utilizate Doza zilnică a fost de aproximativ 8 ori mai mare decât doza uzuală utilizată în China. Cu toate acestea, oncologi nu s-au observat efecte secundare evidente şi nu a relevat modificări semnificative ale funcţiei cardiace sau de agravare a simptomelor. În 40% din subiecţii cu cancer hepatic, care au finalizat tratamentul o medie de şase luni, fiind stabilizat, iar la un pacient a înregistrat o reducere cu 20 la sută în tumoră, care a durat mai mult de 11 luni.

De agenţi de la veninul râioase nu ajuta vindecarea cancerului, dar pentru a stabiliza starea pacienţilor şi a oprit cresterea tumorii, spun medicii. medicii chinezi susţin că broaştele otrava poate suprima dezvoltarea celulelor canceroase şi de a îmbunătăţi funcţionarea sistemului imunitar, care sunt atat de importante pentru o sănătate bună cu cancer. Oamenii de stiinta de gând să continue să-şi continue studiile clinice au găsit un agent de promiţătoare.

ecoportal.ru