Frumusețea planetei noastre. Austria

/ Vizionări: 7672

КРАСОТА нашей ПЛАНЕТЫ. Австрия

 

În Alpii Austrieci este un loc uimitor prin frumusețea sa – lacul verde Grüner See. Cea mai mare parte a anului (august-aprilie), în locul său, se află un parc pitoresc, cu pajişti, poteci, bănci şi poduri peste fluxuri. Oamenii vin aici pentru a scăpa de viața zilnică agitată din oraș și se bucura de o vedere magnifică a munților.

 

КРАСОТА нашей ПЛАНЕТЫ. Австрия

 

În primăvară, topirea intensă a zăpezilor din Alpi, conduce la o creștere semnificativă a nivelului apei (4,5 m) în lac, care inundă împrejurimile verzi. În această perioadă se începe un adevărat pelerinaj al scafandrilor din toată lumea.

 

КРАСОТА нашей ПЛАНЕТЫ. Австрия

 

Ei sunt atrași de vederile subacvatice uimitoare ale Grüner See. Apa cristalină de smarald-verde ascunde o lume subacvatică suprarealistă, care în vremuri normale se află pe uscat. Vizibilitatea sub apă este uimitoare – de 30 de metri și mai mult.

 

КРАСОТА нашей ПЛАНЕТЫ. Австрия

 

Bulele acumulate pe frunzele arborilor joacă în toate culorile curcubeului. Pe potecile dintre copaci şi bănci înoată pești, iar partea de jos a rezervorului de apă este acoperită cu flori și iarbă verde. În timpul topirii zăpezii, adâncimea maximă a lacului constituie 11 metri, iar temperatura apei este în intervalul de 4-8 ° C.

 

КРАСОТА нашей ПЛАНЕТЫ. Австрия

 

Calitatea apei în Grüner See este excelentă - ea este complet potrivită pentru consum. Grüner See și zona înconjurătoare sunt declarate arie protejată. Aici este interzisă utilizarea transportului echipat cu motoare cu ardere internă.

 

КРАСОТА нашей ПЛАНЕТЫ. Австрия

 

 

Sursa: perunica.ru