Furată de extratereștri? O femeie politician susține că a fost în nava lor spațială

/ Vizionări: 2944

Женщина-политик утверждает, что была украдена инопланетянами

O femeie care a candidat în 2017 din partea Republicanilor la Congresul SUA susține că a fost răpită de extratereștri și comunică deseori cu aceștia, prin telepatie. Bettina Rodriguez Aguilera a povestit presei americane prin ce a trecut și nu este deloc speriată de legătura pe care o are cu ființele de pe altă planetă, ci este încîntată de relația pe care o are cu acestea. Am fost răpită de extratereștri cînd aveam șapte ani.

Am fost în nava lor spațială', susține femeia, care a adăugat că lucrurile nu s-au oprit atunci, în copilărie. Bettina declară că vorbește în permanență cu aceștia, prin intermediul telepatiei, conform Washington Post. Mai mult, ființele de pe alte planete i-au spus mai multe secrete despre omenire, printre care și faptul că o atracție turistică din Miami, Corale castle, este de fapt o piramidă din antichitate, care ascunde foarte multe secrete.

În ciuda faptului că poveștile ei sînt ciudate, iar comportamentul femeii nu este unul tocmai potrivit unui candidat la Congresul SUA, presa de peste Ocean a susținut-o pe Bettina Rodriguez Aguilera.

 

Citește mai mult: noi.md