generaţie Internet la risc de rahitism

/ Vizionări: 3034

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

компьютер и здоровье

Cercetătorii britanici au propus adăugarea de rahitism, în ... lista bolilor profesionale de generare a computerului.

De boală este cauzată de lipsa cronica de vitamina D şi duce la deformari osoase dureroase. Aceasta a fost distribuită în secolul XIX in legatura cu o sărăcie extremă a anumitor segmente ale populaţiei. Evitaţi-l cu uşurinţă - cu sprijinul unei alimentaţii echilibrate şi expunerea la lumina soarelui.

În această eră luminat, şi securizate, cu toate acestea, rahitism este timpul din nou să contribuie la ordinea de zi. "În loc să se bucure de aer curat, copiii întotdeauna stau acasă şi să se joace pe computer" - aptly subliniază Simon Pierce, un profesor de la Newcastle University şi autor al studiului, care a arătat că jumătate dintre adulţii din Marea Britanie, în special în partea de nord a ţării experienţele un deficit de vitamina D în timpul iernii şi primăvara. Fiecare din a şasea - un deficit acut, ducând la boli cardiovasculare, diabet de tip II, mai multe tipuri de cancer şi osteomalacie (inmuierea oaselor).

Pentru a evita acest lucru, trebuie să o ia de multe ori băi de soare, că - asta e ghinion! " - Dacă nemăsurat "consum" poate provoca cancer de piele.

O altă opţiune - un regim alimentar cu accent pe peşte gras cum ar fi somon, macrou, sardine si hering (a se citi: ulei de peşte) şi lapte.

Rezultatele studiilor în curs de revizuire, publicat în British Medical Journal.

Sursa - science.compulenta.ru pregătite în conformitate cu Agence France Presse .