Generator eolian (Video)

/ Vizionări: 6450

 

 

 

 

 

În SUA recent a fost prezentată o colecție neobișnuită de noi tehnologii de energie eoliană pentru utilizarea ulterioară în uz casnic. Proiectul diferă în sensul că nu are lame exterioare, ca o moară de vânt, el arată mai mult ca o capcană pentru vânt.

Compania SheerWind din Minnesota a anunţat că rezultatele testelor au demonstrat eficacitatea de 600% în comparaţie cu generatoarele existente. În plus, modelul expus este mult mai ieftin și mai puțin costisitor în asamblare, instalare și exploatare. Este un mare avantaj, deoarece face noul sistem competitiv.

 

Ветряной генератор (Видео)

 

Un alt plus al construcţiei SheerWind este faptul că aceasta este capabilă să capteze vântul aproape de orice tip și viteză, chiar dacă va fi doar o ușoară adiere. Fluxul de aer (vânt), intrând în gaura de admisie accelerează în interiorul construcţiei și este trimis la un generator amplasat la nivelul suprafeţei pământului. Toate secretele construcţiei încă nu sunt dezvăluite. În prezent se efectuează testarea.

 

 

 

 

Pentru a confirma eficienţa noilor tehnologii sunt necesare o testare și o analiză independentă. Dacă totul va fi confirmat, atunci în 2014 SheerWind va lansa procesul de producţie și această invenţie va fi pusă în vânzare de masă.

 

Ветряной генератор (Видео)

 

 

Sursa: eco-domishko.blogspot.com

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137