Ghid de calatorie — continentul australian

/ Vizionări: 5628

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Australia - cel mai mic continent şi în acelaşi timp, cea mai mare insula, de altfel, este o ţară de o frumuseţe uluitoare. Australia - o adevarata Mecca pentru iubitorii de natura. Royal Botanic Gardens a reprezentat mai mult de un milion de exemplare de plante, nu mai puţin magnific din Sydney chinezi Garden. Celebrul australian Marea Barieră de Corali cu numărul incredibil de tropicale de corali de peşte şi broaşte ţestoase de mare a atras o mulţime de turişti. Cel mai mare oras din Australia - Sydney. Aici este un imn de arhitectură şi inginerie - un pod peste Sydney Harbour. Din vederi uimitoare peste ocean deschis.

Dar care doresc să se bucure de o adevărată sărbătoare australian a trimis la nord. Din Coolangatta la Southport ruleaza Gold Coast. Dacă ceva ar trebui să fie, atunci toate acestea sunt tu, fără îndoială, pot fi găsite pe Coasta de Aur. Puteţi merge la Hinterlend, marginea munţi, râuri, păduri şi văi înflorire.

Daca mergi un pic mai departe spre nord, apoi ajunge în Keyns, capitala coasta Queensland - un oraş de gradini, înflorire între marea de un albastru transparent şi pădurea tropicală. Din Keynsa intinde pe pădurea tropicală este cel mai lung cablu din lume. Având în vedere că a deschis punctele de vedere încântătoare a oraşului şi Marea de Coral, munţii şi câmpurile de trestie de zahăr. Centrul de cultura aborigenilor ai învăţa despre tradiţiile şi obiceiurile locuitorilor indigene din ţară.