Gradinarit — cel mai simplu mod de a menţine sănătatea

/ Vizionări: 5492

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Grădinărit paturi buruienilor, colecta legume, fructe şi pomuşoare - bune pentru sănătate.

Persoanele în vârstă sunt în mod special la riscul de a dezvolta boli cronice din cauza la stilul de viaţă sedentar. Potrivit medicilor, grădinărit asigură un nivel optim de activitate fizică pentru persoanele 60 şi mai în vârstă, şi, de asemenea, sprijină starea normală a minţii şi protejează împotriva depresiei.

paturi buruienilor, colecta legume, fructe şi pomuşoare - aceste şi alte acţiuni au un impact pozitiv, în special pe tesuturile musculare şi osoase ale corpului, oferind densităţii minerale adecvate, spun cercetatorii.

Medicii efectuat un experiment în rândul persoanelor 63-86 de ani, care a iubit grădinărit. Primăvara şi vara medie, participanţii au lucrat în grădină şi în grădină 15 - 33 ore pe săptămână. Când analizează efectele unor astfel de activităţi au fost luate în considerare pulsul, consumul de oxigen şi de costurile energiei. Ca rezultat, a stabilit că medicii de îngrijire de zi cu zi în ţară a preveni scăderea puterii musculare, menţinerea flexibilităţii, anduranţă şi echilibru în mişcările trupului, precum şi locul de muncă cardiace.


Sursa poselenia.ru o condiţie prealabilă pentru lady.mail.ru