Grădini suspendate — o minune a lumii în casa dvs. (+Foto)

/ Vizionări: 14170

висячие сады

 

Grădinile suspendate ale Babilonului cu bună știință au fost numite una dintre cele șapte minuni ale lumii. Pentru a le ridica, arhitecții au avut nevoie de o mulțime de timp, cunoștințe și bani. Ideea a fost realizată în viață nu de la prima dată, prin urmare grădinile cu siguranță pot fi considerate ca un triumf de inginerie asupra condițiilor naturale și circumstanțe. Astăzi, pentru a se alina cu un astfel de miracol, nu trebuie să fii un inginer sau să cheltui o mulțime de bani. Sunt destule puține cunoștințe și imaginație.

висячие сады

Florăria verticală

În primul caz designerii au atârnat un cadru de lemn pe perete, l-au umplut cu sol și plante având un sistem puternic de rădăcini. În rezultat au fost obținute tablouri verzi interesante. Principalul lucru - nu uitați să le udați.

висячие сады

Grădina murală

Următoarea variantă este mult mai ușoară și se potrivește pentru toate plantele. Pentru a o pune în aplicare, este suficient de a agăța ghivece de flori de perete și grădinile suspendate sunt gata.

висячие сады

висячие сады

Ghivece de flori originale

O construcție mult mai complexă – ghivece sunt atârnate pe perete de o frânghie specială. Cu cât mai originală va fi forma ghivecelor, cu atât mai frumos va arăta construcția florală din interior.

висячие сады

Ghivece de flori din sticlă

Compania Wanelo propune să utilizați în loc de ghivece sfere de sticlă, amplasate una deasupra celeilalte. Dificultatea realizării acestui plan constă în faptul că în astfel de sfere pot fi cultivate plante care nu au nevoie de sol. Deși mulți designeri sugerează să umpleți sfere de sticlă cu verdeață artificială. În acest caz și designul va fi reușit, și nu va trebui să udați florile.

висячие сады

Suporturi pentru ghivece din sticlă

Celor care încă nu-și pot imagina viața fără flori adevărate, putem oferi sfere de sticlă cu găuri pentru ghivece standard. Desigur, acest design nu arată atât de efemer ca și cel anterior, dar aerul din cameră va fi mai curat și verdeața va fi reală, și nu artificială.

 

висячие сады

Ghivece de flori din lemn

Angajați ai companiei Etsy au decis să nu se gândească prea mult și au făcut ghivece suspendate din lemn de nuc.

 

висячие сады

Ghivece de flori din echinoide

Trebuie să recunoaștem că ghivece de flori din echinoide arată mai original. Principalul lucru – să nu vă înghimpați atunci când veți uda plantele.

висячие сады

Vase fantastice

Și mai neobișnuit arată ghivece Golly Pods de la compania Tend. Judecând după aspectul exterior, proiectantul care a creat aceste modele a fost un admirator înfocat al seriei X – Files; construcția reamintește tot ce îți poftește inima, numai nu containere tradiționale pentru plante de interior. De altfel, unele vase se aseamănă după stil cu modelul Golly Pods, astfel încât cu siguranță puteți completa interiorul cu flori strânse de curând.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.