Grass longevitate

/ Vizionări: 7418

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Grass longevitate Chimen evaluate în cele mai vechi timpuri. Ei au fost trataţi cu stomacul, intestinele, rinichii, articulaţiile. Inhalarea fracţiuni volatile ale uleiurilor esenţiale ajută la prevenirea cancerului, ateroscleroza, cardiopatia ischemică, incetineste procesul de imbatranire. Uleiurile esentiale de cimbru stimuleaza întregul sistem nervos, creând condiţiile pentru creativitatea, ingeniozitatea. În scurt chimen, - iarba longevitate.

Ca un conservant natural şi aroma, chimen, nu numai că ajută la conservarea produselor alimentare, dar îmbunătăţeşte, de asemenea, proprietăţile lor utile. De fructe se adaugă la supele de legume, sosuri, varză acră, cu decapare castraveţi şi roşii, în kvasses si bere. În chimen feluri de mâncare caldă adaugă zece minute înainte de sfârşitul anului de calcul: o lingurita pe litru de lichid. Frunze tinere, muguri şi rădăcini sunt folosite în salate proaspete.

Perfuzie se prepară prin turnarea într-un termos sau două linguri de fructe de chimen, 200 ml de apă clocotită, stea peste noapte şi să bea pe parcursul zilei, constipaţie cronică, flatulenţă, gastrită, colecistită, inflamaţii ale aparatului respirator.

Chimen este o parte dintr-un delicios, gastric, laxative, ceaiuri sedative. Acesta utilizează chafed (sau potolchennye) seminţe.