Grâu, cu gene de un scorpion, rosii cu gene de meduze, boabe de soia cu gene de bacterii.

/ Vizionări: 16410

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

La noi TABELUL poate ajunge la grâul SUA cu gene scorpion, rosii cu gene de Medusa şi soia cu gene de bacterii

genetică produse conţin adesea modificate genetic Ce componente, şi modul în care consumatorii se pot proteja de cumpărare a acestora?
Potrivit Derzhspozhivstandart, 40 la sută consumate produse alimentare care conţin componente modificate, dar lista de soiuri modificate genetic, care sunt autorizate să folosească în ţara noastră, nr.

Majoritatea producătorilor de soia modifica - adauga gene în lăcustele de plante, omizi, unii virusi si bacterii. Următor de pe listă sunt de bumbac (în introducerea de ADN o gena de bacterii sol), rapiţă, tutun. Nu a evita să interfereze cu gena ingineri roşii, castraveţi, ardei, salată verde, porumb, cartofi, grâu. "Termine construirea de tomate" gene de peşte de nord şi de meduze. Grâu acumulaţi gene scorpion. Porumb "îmbogăţi" gene de iarba care produce hormoni speciale.

Ucraina nu a adoptat reglementări obligatorii privind etichetarea produselor care conţin OMG-uri. Memento: legislaţia ucraineană interzice importul, produce şi vinde produse alimentare modificate genetic pentru copii.

- Cercetătorii moderni au identificat trei grupe de risc cu privire la producţia şi utilizarea de OMG-uri - explică dr. Grigore Petyuh. - Dintre acestea, riscul unor efecte adverse asupra sănătăţii umane, a fost folosirea unui produs modificat, riscul de impact asupra mediului, în timp ce în creştere "mutanţi" şi socio-economice, riscurile asociate cu producţia de produse modificate.

president.org.ua