Greenpeace numit producătorii cele mai ecologice electronice

/ Vizionări: 5626

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

evaluare Greenpeace a prezentat o evaluare a producătorilor de electronice. Cele mai bune companii în ceea ce priveşte grija pentru mediul înconjurător au fost recunoscute ca Toshiba si Samsung, şi cel mai rău (nu pentru prima dată) - compania Nintendo. Este raportat editia online a PC World.

Toshiba ocolit liderii anterioare Samsung si Sony Ericsson cu un program privind reciclarea produselor expirate. Nokia a pus poziţia sa, datorită faptului că centrele de servicii din India şi Rusia încă nu accepta telefoane pentru reciclare.

De la publicarea în august 2006, astfel de rapoarte la cel mai mare grad de evaluare a crescut de Apple. În noile sale produse precum MacBook Air, foloseste materiale mai puţin toxice.

Extrem de scăzut de rating Nintendo, datorită faptului că reprezentanţii săi au refuzat să ofere informaţii despre programele de mediu ale companiei.

Topul complet sunt disponibile la www.greenpeace.org. Greenpeace estimările companiei pe două criterii de bază: reducerea de substanţe periculoase în produse, precum şi de evacuare a primi pe termen sale de bunuri pentru prelucrare ulterioară.

http://www.lenta.ru