Groapa de gunoi din Marea Britanie transformată într-o rezervaţie naturală

/ Vizionări: 3078

 

Британская свалка становится заповедником

 

 

Groapa de gunoi pentru deşeuri municipale , la care în ultimii 50 de ani au fost transportate gunoi din cele șase zone din Londra, recent a fost transformată într-o arie naturală de 120 acri şi va deveni locul de habitat pentru păsările rare, albine și reptile.

 

 

Top 10 a celor mai mare depozite de deșeuri din lume (+Video)
Top 10 a celor mai mare depozite de deșeuri din lume (+Video)

Parcul Natural Thurrock Thameside, situat pe malul nordic al estuarului râului Tamisa, la estul Londrei, a fost inaugurat oficial de prezentatorul de onoare al postul de televiziune, Sir David Attenborough.

WWF din Essex a reconstruit în locul depozitului de deșeuri pajiști, păduri, iazuri cu stuf care se aşteaptă că vor atrage speciile rare și pe cale de dispariție, păsări, inclusiv ciocârlii, șerpi, albine sălbatice și șobolanii de apă. Reprezentanți ai Fondului, organizației care reprezintă interesele celor 47 de grupuri locale de ecologişti din toată ţara, au declarat că în viitor rezervația se va extinde şi va acoperi un teritoriu de 845 de hectare.

"Noi considerăm că crearea Parcului Natural va fi începutul unui nou capitol în istoria acestei părți din estuarul Tamisei," - spune Sir David Attenborough, Preşedinte Emerit al WWF din Essex. Noul centru este situat în locul unde pe vremuri se aflau 230 de case de locuit. "Trăim într-o țară cu o densitate mare a populației și trebuie să respectăm natura ei care ne susține. Schimbările pozitive, cum ar fi construcția acestui parc ar trebui să devină normă pentru ţară și WWW din Essex ne-a arătat acest lucru", - a adăugat Sir David Attenborough.

Peter Gerstrom, directorul general executiv al companiei Cory Environmental, care deţine depozitul de deșeuri, a declarat că deşeurile din Londra sunt în continuare transportate pe râul Tamisa, dar recent pe malul râului a fost construită o fabrică de reciclare care produce suficientă energie pentru a alimenta 100.000 de locuințe.

 

Sursa: ozemle.net

 


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137