gunoiului de grajd verde — un grădinar aliat

/ Vizionări: 11552

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

trifoi
Unul dintre factorii biologici a fertilităţii solului sunt îngrăşăminte verzi gunoi de grajd. Verde (îngrăşăminte verzi) - plante pentru încorporarea ulterioară a acestora în sol. De asemenea, este utilizat pentru a face compost, îngrăşământ lichid pentru fertilizarea şi protecţia împotriva bolilor şi dăunătorilor plantelor.

Ca un verde utilizării gunoiului de grajd leguminoase şi legume, precum şi de cele mai multe amestecul lor. Plantele ar trebui să li se permită să crească, să dezvolte un sistem de radacini de a acumula o mulţime de verde, si apoi sa le repare în sol, în tot sau secera. pantă mult pot fi folosite pentru mulci sau de compost. În sol a sistemului radicular şi masa aeriană de micro-organisme descompun, putregai şi îmbogăţi solului cu materie organică - humus şi azot. Un mucegai este baza de fertilitatea solului. conţinutului acestuia în sol determină hrană, apă şi aer moduri.

Frecvente a solului prăşitoare şi în creştere de plante cultivate conduce la mineralizarea humusului si a reduce conţinutul acestuia. Prin urmare, ar trebui luate măsuri pentru a revigora stocul său. O cultură care este cultivat în îngrăşăminte verzi nu ofera nici o ieşire în anul de cultivare, dar sol sănătos pentru 5-6 ani. Îngrăşăminte verzi este cultivat înainte, după sau în între principalele culturi. Acest lucru protejează solul de intemperii, reduce scurgerea nutrienţilor în straturile profunde şi îi ţine în stratul superior fertile.

Este recomandat pe soluri uşoare pentru îngrăşăminte verzi însămânţate în toamna anului şi lăsaţi-l pentru iarnă şi primăvară sigilate în sol. gunoiul de grajd verde are o opţiune importantă de îngrijire. Acesta inhibă creşterea buruienilor, ajuta la curatarea solului a bolilor şi dăunătorilor. Astfel, seminţe de muştar reduce semnificativ numărul de wireworms. Muntele ridiche suprima activ nematozi. Prin capacitatea de a îmbogăţi solului cu humus şi azot, îngrăşăminte verzi nu este inferior gunoiului de grajd şi reduce doza de aplicare a acesteia. Unele culturi încurajeze şi să îmbogăţească fosfor. Fosforul este o parte din minerale solului, dar într-o formă inaccesibilă pentru nutriţia plantelor.

Rădăcini de plante, în special legume şi muştar acizilor organici secreta, care interacţionează cu minerale a solului, transferul de fosfor solubil într-o stare. După injectare în sol şi descompunerea plantelor verzi, sol fertil este îmbogăţită nu numai în humus şi azot şi fosfor, care sub acţiunea microorganismelor este tradus în formularul disponibil pentru plante. Efectele de gunoi de grajd verde depinde de vârsta plantelor. plante verzi tinere sunt bogate în azot şi rapid descompusă în sol, îmbogăţindu-l cu humus putin. După 2-4 săptămâni fi semănat deja cultura primară. O mulţime de masă verde, în acelaşi timp nu se opreşte. Acesta se va transforma acru, să dedice o mulţime de amoniac, şi afectează în mod negativ cultura primară. plante verzi coapte se descompun mai încet decât cei tineri. Ei creştere a ofertei de humus în sol.

Dar, pentru că acestea conţin azot mici, care au nevoie pentru a face o mica doza de îngrăşăminte azotate. Recomandat zelenyeudobreniya ermetic în timpul în devenire, şi anume, înainte de debutul de plante şi mai bune şi nu se încadrează profund: pe soluri uşoare 12-15 cm, pe soluri grele - 6-8 cm în selectarea cultura pe gunoi verde trebuie să ştie cât de repede se dezvoltă , ceea ce este productivitatea, ceea ce nutrienţi îmbogăţi solului, familia botanică la care aparţine, stabilind astfel secvenţa corectă de culturi pe teren. Plantele de o familie afectată de dăunători şi boli acelaşi. Prin urmare, nu putem semăna viol ingrasamant verde, muştar, ulei de ridiche, aparţinând familiei de crucifere înainte de plantare varză, ridiche. De leguminoase pentru recombinare îngrăşăminte verzienduyut trifoi, măzăriche de primăvară şi de iarnă, şi mazăre de câmp, lupin galben, alb, albastru pentru hrana animalelor, leguminoase. Din Compositae - floarea-soarelui, din cereale - secară, ovăz, grâu, de la hydrophytes - Phacelia din familia cruciferelor - mustar, ridiche de ulei, rapiţa de primăvară şi de iarnă.

Conform revistei "Crearea» № 1-2,2007, pp.. 24
http://blogs.mail.ru/community/sadovodam/A725FA521F7F6DE.htmlDacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.