Gustar 2013: excursii turistice, expoziții de artă, muzică live și workshopuri

/ Vizionări: 4440

Густар 2013: экскурсии, художественные выставки, живая музыка и семинары

 

 

Festivalul Cedrii Sunători ai Rusiei (Video)

Ediția din acest an a festivalului Gustar propune publicului două zile de experiență și libertate totală, iarbă verde și muzică de calitate. Festivalul va fi organizat pe 24 și 25 august în aceeași rezervație cultural-naturală – Orheiul Vechi – și va aduce mai multă distracție, show-uri live și experiențe memorabile, spun organizatorii.

 

Potrivit site-ului oficial al festivalului, aceasta ”este o oportunitate unică de a savura cele mai alese melodii multinaționale din Balcani și centrul Europei. Amestecul de tradiții, completat și filtrat de propria imaginație, transformă “ascultarea” într-o experiență unică oferită de uimitoarea acustică a amfiteatrului Orheiul Vechi. De sîmbată şi pînă duminică va fi muzică live și nenumărate alte activități: excursii turistice, locuri de joacă pentru copii, activități creative, expoziții de artă, bazar, workshopuri și bucate alese”.

Oaspeții festivalului vor avea posibilitatea să descopere istoria fără a răsfoi paginile vechi ale cărților, să-și schițeze propriul traseu și să-l cerceteze.

Festivalul Gustar, organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru Republica Moldova. Acesta este unul dintre puținele evenimente muzicale autohtone care au reușit performanța de a aduce în cele trei ediții zeci de artiști internaționali și o audiență de aproximativ 10.000 de spectatori la fiecare ediție.

 

 

 

Sursa: noi.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137