„Hai, Moldova!” va înmîna premii celor mai activi participanţi

/ Vizionări: 3666

„Hai, Moldova!” va înmîna premii celor mai activi participanţi

 

Hai, Moldova! va înmîna premii celor mai activi participanţi

Campania ,,Hai, Moldova!” revine: sînt aşteptaţi peste 100 de mii de voluntari
Campania ,,Hai, Moldova!” revine: sînt aşteptaţi peste 100 de mii de voluntari

„Hai, Moldova!” va înmîna premii celor mai activi participanţi la acţiunea „Curaţenie in toată ţara, într-o singură zi". Evenimentul va avea loc la Grădina Botanică din Chişinău, sîmbătă, 28 mai. Potrivit organizatorilor, în eveniment vor fi incluse mai multe activităţi. Ei precizează, că în prima parte se vor înmîna diplomele celor mai activi participanţi şi apoi se vor discuta lecţiile învăţate, experienţele reuşite şi provocările apărute pe parcurs. În partea a doua a evenimentului, participanţii „Hai, Moldova!” vor încuraja invitaţii să participe la discuţii şi jocuri interactive (mafia, badminton etc.) şi să petreacă o după-amiază frumoasă în aer liber, fără costume şi mănuşi.

Evenimentul va avea loc la ora 10:30. Intrarea în parc pentru participanți este gratuită. Locaţia exactă a evenimentului se află pe: http://farm6.static.flickr.com/5142/5755490643_99163ceb35_b.jpg

„Hai, Moldova!” este o acţiune de implicare socială care la 16 aprilie 2011 a organizat prima Zi de Curăţenie Naţională pentru a face curăţenie în toată ţara, într-o singură zi. În anul 2012, „Hai, Moldova!” se va alătura acţiunii “Let’s Do It, World”, iniţiată de mişcarea “Let’s Do it”, în care vor fi implicate cca 100 de ţări şi 100 milioane de voluntari.

 

 

Sursa: noi.md