Haine ecologice

/ Vizionări: 4462

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Haine ecologice

În lume, prima rochie, care dispare după câteva ore după ce a pus, cusut în Regatul Unit. Este rodul cooperării şi designer Elena Storey profesor de chimie, Tony Ryan.

Autor inspirat de însăşi ideea de ecologie. Rochia este confectionata din polimer transparent, pe baza de alcool polivinilic. Acest polimer este utilizat pe scară largă, de exemplu, la fabricarea de pungi pentru praful de spălat.

Rochia, care este destul de puternică pentru a rezista mai multe ore de sosete la o petrecere furtunoasă, apoi se transformă în ceva ce poate fi reciclat în sticle de plastic.

Demonstrarea invenţiei va cădea la o expoziţie în oraşul britanic Sheffield. După opt modele virtuale demonstra rochii decorate cu flori, de îmbrăcăminte nu este catwalk modele vor fi lansate într-un acvariu gigant, în cazul în care ochii publicului uimit, ea începe să se dizolve. Acest lucru va fi un spectacol real, ca primele flori se va schimba culoarea, apoi se va muta pe acvariu, ca fiinţe vii.

Toate acestea sunt menite să atragă atenţia asupra faptului că civilizaţia modernă produce deşeuri prea mult. Toata lumea in viata lui merge la 20 de tone de deşeuri de materiale de ambalaj.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137