HALO — o casa cu energie solara din Suedia (+Foto)

/ Vizionări: 8910

HALO

 

25 de studenți de la Universitatea Chalmers, Suedia, și-au unit forțele pentru a crea o eco-casă HALO, care se caracterizează prin prețul scăzut și eficiența ecologică.

HALO

Structura de o suprafață de doar 60 de metri pătrați a fost numită după fenomenul optic (inel de lumină in jurul Soarelui sau Lunii).

HALO

Pentru finisaje interioare ei au folosit lemnul suedez.

HALO

Proiectanții au dotat casa cu un mobilier practic alcătuit din corpuri modulare, care permite o utilizare mai rațională a spațiului.

HALO

Acoperișul de eco-casă este presărat cu panouri solare din siliciu monocristalin. Casa HALO a ocupat locul al treilea la concurs Solar Decathlon China-2013 datorită umpluturii avansate high -tech și utilizării eficiente a resurselor disponibile.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137