Harm fast-food

/ Vizionări: 8424

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Anterior, în trapeznichali Rusia lunga si fericita, acum musca grabă ferm stabilit în viaţa de zi cu zi. Într-o grabă de locuitori megacities cel mai scurt timp pentru a pregăti un mic dejun, prânz şi cină. Bautorii de cafea pe termen de la distribuitoarele automate. Punctate în după care lucrează în food court sau casa de incalzit alimente congelate, de asemenea, că pare a fi mai uşor? Dar, consecinţele unei puţini oameni cred. Problema principală a unui astfel de excedent de aprovizionare acest conţinut caloric de cantităţi mari de grăsime şi de lipsa de vitamine.

Producătorii de fast-food încerca în mod intenţionat pentru a face calorii alimente, a mâncat un hamburger ieftin şi syt.Esli producători deja de fast-food de a sănătoase şi mai sănătoase produse alimentare, produse alimentare va fi inevitabil mai puţin rapidă, precum şi creşterea preţurilor.

Fast food se face pe sine confortabil, chiar şi în vieţile celor care nesocoteşte pentru alimente sănătoase. La urma urmei, să întruchipeze ideea unei vieţi sănătoase cu adevărat oameni de afaceri, nu foarte usor. Managerial în societăţile moderne sunt îngrijorat de faptul că muncitorii ar fi mai puţin timp petrecut la gustări şi excursii la pranz de afaceri, care este de ce câştigă popularitate în numita prânz ofis.I-aşa în cea mai mare parte, acestea sunt doar cea mai recentă versiune de fast-food, dar nu un home-made alimente complete.

Ce ar putea confrunta cu alimente fata de repede?
• rapidă creştere în greutate
• infarcte
• Diabet
• Reducerea imunitate
• schimbări ireversibile în ficat
• Creşterea nivelului de colesterol din sânge

Grăsimi conţinute în fast-food constă în principal din acizi graşi saturaţi, care sunt depozitate pe pereţii vaselor de sânge, ca şi în raportul fude incorecte-Fas de grăsimi, proteine şi carbohidraţi.

Nutritionistii au venit împreună într-un singur aviz, au fost plasate în poziţiile cele mai nocive produse, fast-food:
• cartofi prajiti
• băuturi dulci. Ele sunt un conţinut de zahăr uriaşă: în el un pahar de cel puţin cinci lingurite. Se pare că aceste băuturi nu numai potoli setea, ci mai degrabă de cauza!
cartofi chips-uri •, mai ales nu preparate din cartofi întregi, şi piure. Un amestec de carbohidrati si grasimi, cu arome artificiale.
• bare de dulce. Combinatia dintre o cantitate mare de zahăr şi aditivi chimici diferite oferă cel mai mare continut caloric, precum şi dorinţa de a le mânca din nou şi din nou.
• dieta nesanatoasa
• sintetice pranz (piure de cartofi, care s-au turnat apă fiartă cu felii de carne se presupune că, supe instant, taitei, fast-food, etc)
• cârnaţi, carnati fierti, pateu şi alte produse cu grasimi ascunse numit acest lucru. Acestea includ, viscerale grăsime grăsime, piele de porc dura până la 40% în greutate, şi cu arome de travestiţi în carne.
• carne graşi, în special prăjită.

Compoziţia şi conţinutul caloric al fast-food cele mai populare, cercetatorii au ajuns la o concluzie dezamăgitoare: toate din alimente o servire rapidă, dacă shaurma, peşte şi chips (peşte prajit servit cu cartofi prajiti), pizza sau hamburgeri, conţine zi cota de grăsime. Şi titlul principal "Killers" a câştigat shaurma. Acesta conţine o medie de 120 de grame de grăsime, deşi Aportul zilnic de lipide nu trebuie să depăşească 70-80 PM mânca o shawarma - la fel ca la un pahar de grăsime topită pentru gătit.

Dar nu numai fast-food poate deveni duşmanul de sanatate si frumusete. De multe ori, alegem pur şi simplu un tovaras cina greşit, un rol care este adesea de televiziune, ziare, reviste, care pot distrage atenţia de la cina. Acest lucru este deosebit de efect negativ asupra copiilor - copilul, distras de desene animate sau filme, nu pot controla cat de mult mananca cina tarziu, mai ales cei bogaţi, nu este, de asemenea util. gustare de seara trebuie să fie uşor - legume, carne slabă, carne de pasăre sau peşte, fructe. Produss conţinând zahăr rapid - pâine albă, prăjituri, ciocolată, după 18 de ore este mai bine să nu mănânci. La noapte, pancreasul produce mai multa insulina, şi insulina face magazin de grasime. Mai bine să părăsească dulciuri şi produse de patiserie pentru micul dejun.

Simţ al proporţiei în produsele alimentare - de asemenea, un factor foarte important. Abuzul de produse, chiar cel mai util poate duce la consecinţe nedorite. Să luăm, de exemplu, chiar de ceai verde. Privind proprietăţile sale de vindecare cunoscute multe: ea contribuie la lupta împotriva bolilor legate de vârstă, a preveni obezitatea, artrita si chiar s-au opus salvează de cancer. Nu abuzati aceasta bautura (bea prea mult, sau foarte puternice), insomnie, oboseala dimineata, iritabilitate, oboseala prematură şi vă sunt garantate.

Toate acestea, desigur, este destul de clar şi de necontestat. Dar ceea ce poate oferi o cale de ieşire, un om de viaţă într-un ritm bine, şi care nu pot găsi timp suficient, că va pregăti masa de prânz propriile lor de la 3 feluri de mâncare sănătoasă? Înlocuiţi! Cartofi prajiti, predpotchite ambalaj de chefir sau lapte, banane, mere. Desigur, înainte de Rusia nu a avut încă ajuns la un val de a vinde alimente sănătoase prin intermediul automatelor. Dar, în Japonia, de exemplu, printr-o astfel de maşină, puteţi cumpăra o parte din orez fierte în stare proaspătă. Pentru a stick la domiciliu pentru cotlet de week-end, îngheţarea, şi acasă în seara pregăti doar alimente dumneavoastră acelaşi lucru. Asta-i o cina constând din plin, de exemplu, chiftele de carne de pui si hrisca. Şi să se obişnuiască, nu este mai greu de fiert si legume coapte, deoarece cartofi la cuptor sau în folie de sfecla de forţa de muncă speciale nu a fost reprezentată. vodu.Nikto Preferaţi sodă regulate nici o îndoială că un simplu apă curată, aduce corpul este mult mai util decât o sticlă de suc.

Sursa: http://ecoportal.ru/