Hepatita C este recomandat să se trateze de grapefruit.

/ Vizionări: 10740

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pomelo naringin Flavonoid, care dă gustul amar de grapefruit, încetineşte răspândirea virusului hepatitei C în organism, să stabilească un nou studiu. În opinia acestora, asocierea acestei substanţe cu medicamente antivirale convenţionale poate reduce severitatea bolii şi de prevenire de tranziţie de hepatită C în formă cronică, a raportat revista Hepatologie.

Potrivit şefului de cercetare, Raymond Chang (Raymond Chung) şi colegii săi de la spital din Massachusetts, primar naringenin naringin rol derivate. Această substanţă reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate foarte mică (aşa-numitul colesterol "rau"), care joacă un rol major în procesul de alocare al virusului hepatitei C de la celulele infectate şi pătrunderea sa în celulele sanatoase, au descoperit cercetatorii. Experimentele lor au arătat că sub acţiunea de izolare a virusului naringenin din celulele infectate a scăzut cu 80%. De asemenea, important a fost faptul că concentraţiile terapeutice ale acestei substanţe nu este toxic pentru organism, a declarat Chang.

Statisticile arată că hepatita C infecteaza mai mult de 3% din planetă, şi în cele mai multe cazuri, boala devine cronică. Hepatita cronica C poate provoca ciroză şi cancer hepatic.

http://www.medportal.ru/mednovosti/news/2008/02/07/grapefruit/