Home retete … pastă de dinţi

/ Vizionări: 8340

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

zâmbet Pentru a lupta împotriva duşmanilor, ei au nevoie să cunoască în persoană. De exemplu, aveţi o idee care distruge dintii?

Ca experţi, riscul de gura vine din trei parti - de la placa, un om absorbit în cantităţi mari de zahăr, şi lipsa de fluor în organism.

Placa doare dintii "mâini" de diferite microorganisme şi eliberat în timpul vieţii sale de acid lactic care distruge dintii. Atunci când placa asociate de zahăr, de acţiune, şi ambele sunt complet distructive, deoarece dulceaţa în acest caz funcţionează ca un clei, strâns placa priparivaya la dinţi. În cazul în care organismul nu dispune de fluorură, dintii de atacurile triplu pur şi simplu nu poate supravieţui. Acestea sunt distruse, alb-zâmbet de zăpadă dispare.

Unde să căutaţi pentru mântuire?

Se pare, du-te la magazin pentru pasta de dinţi scump nu este necesară. Chiar şi acasă puteţi pregăti un mijloc eficient de a avea grijă de zubami.Prostym şi mijloacele accesibile, în special, poate fi un simplu sare - mai mare sau mare. Creeaza o periuta de dinti curată, care se curăţă perfect gura. Foarte eficient dezinfectant efect are si cimbru (cimbru sau iarbă Bogorodskaya). În fin măcinat frunze uscate sa poate, de asemenea, baie perii şi spele pe dinti.

Ei bine, placa frinturi şi cărbune activat. Pentru a face acest lucru, pur şi simplu se macină fin unele pastile sale.
Pentru a preveni cariile dentare face coada-calului, colectate într-un loc umed. Uscate şi sunt fărâmiţate în făină, coada-calului poate opri sangerarea, consolidarea gingiilor, prevenirea cariilor dentare. Curate dintii cu un amestec de două ori pe zi.

Clar înnegrite dinţi pietre fumătorii vor radacina irisului. Ar trebui să fie tăiate în bucăţi mici şi se usucă într-un cuptor.

dinţii albi în forţele cărbune, dar numai bătuţi mici. Si totusi - de lamaie. Deci, ştergeţi suprafaţa dinţilor lor din timp în timp şi să fie sănătos!

poselenia.ru o condiţie prealabilă pentru lady.mail.ru