Hot linie verde în Rusia

/ Vizionări: 3002

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Hot linie verde în Rusia
Se pare că de la începutul lunii iunie 2009, în Rusia de funcţionare verde linie fierbinte.

La telefon 8-800-333-12-13 oricine din orice regiune a Federaţiei Ruse va fi capabil să facă un apel gratuit şi raportul a identificat sau le-a gasit la problemele de mediu şi încălcări. Aceste informaţii vor fi postate pe site-ul proiectului şi a transmis autorităţilor competente pentru verificarea şi eliminare.

Operatorii nostri în termen de 10 de ore de la 9:00 până la 19:00 ora Moscovei în timpul săptămânii se va înregistra şi un tratament de apelanti. Acest program va permite locuitorii din Siberia şi Extremul Est regiuni din Rusia, în ciuda diferenţei considerabile la timp pentru a noastră linie de contact. Operatorii vor oferi informaţii disponibile pentru a le solicita informaţii de fond s-au adunat în cadrul proiectului.

Apelurile efectuate de pe telefoane fixe sau mobile. Din 01.09.2009 a început site-ul oficial "Hot Linia Verde, care este localizat la: greenhotline.ru . Aşteptăm cu nerăbdare să vizita dumneavoastră.

Biroul de presă TROO Populară Iniţiativa


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137