Hotel de tip boutique din California renovat în spiritul dezvoltării durabile

/ Vizionări: 2654

Калифорнийский отель-бутик обновлен в духе устойчивого развития

 

Un mic hotel de tip boutique în oraşul Laguna Beach, California, a fost renovat în spiritul dezvoltării durabile de compania Horst Architects. Designul reactualizat a conţinut un perete verde cu doua etaje, care insuflă acestui loc atmosfera oraşului ecologic. Hotelul privat renovat oferă cazare pentru grupuri de turişti și este ideal pentru organizarea şedinţelor foto, prezentărilor de modă, nunţilor şi altor evenimente exclusive.

 

Proprietarii hotelului SevenFourOne, care au făcut o comandă companiei Horst Architects, s-au așteptat că renovarea și reconstrucţia hotelului vor reflecta angajamentul lor autotcuprinzător pentru dezvoltare durabilă și clădirile locale de tip Orange County’s cottage. În afară de gradina verticala magnifică, care nu numai că reîmprospătează fațada și interiorul, dar de asemenea ajută la menţinerea controlului asupra microclimei, fațada este făcută din materiale ecologic curate.

 

Калифорнийский отель-бутик обновлен в духе устойчивого развития

(foto: inhabitat.com)

 

Fațada este căptușită cu scânduri de lemn, rămase după demolarea clădirilor vechi din estul Los Angeles-ului, care în combinație cu un cadru de oțel oferă hotelului un aspect de clădirie totodată modernă și învechită. Acest redesign fantastic atinge noi culmi, fără a sacrifica cultura din Laguna Beach.

 

Калифорнийский отель-бутик обновлен в духе устойчивого развития

Калифорнийский отель-бутик обновлен в духе устойчивого развития

 

 

Sursa: energy-fresh.ru

 


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137