Hotelul Rive Gauche, din Paris – lider in sustenabilitate

/ Vizionări: 3234

Отель Рив Гош (Rive Gauche) в Париже - лидер в области устойчивого развития

 

 

Masurile pentru protectia mediului ale unui hotel remarcabil din centrul Paris-ului raman solide si nevatamate potrivit procesului de recertificare efectuat de SGS, organizatia lider mondial in inspectare, verificare, testare si certificare.

 

In calitate de primul hotel conventie care a obtinut si mentinut certificarea ISO 14001, distinsul Hotelul si centrul de conferinte Marriott Rive Gauche, din Paris isi implica oaspetii in masurile prietenoase cu mediul care definesc daruirea acestuia fata de mediu si sustenabilitate.

Oaspetii acestui sofisticat hotel de business sunt implicati in special in masurile de protectie a mediului prin intermediul actiunilor de genul Programul Lenjeriei sau Evenimente Verzi, lansate de Marriott in iunie 2009, ce se bazeaza pe utilizarea materialelor eco-prietenoase pentru intalniri si meniuri in care se prezinta alimente organice.

In plus fata de programele de asistare a oaspetilor, respectul pentru mediu bazat pe constientizare si instruire specifica pentru asociati defineste agenda de mediu a hotelului Marriott Rive Gauche. Si, in calitate de percursor printre hotelurile din Paris in initializarea si mentinerea unei platforme puternice pentru sustenabilitatea mondiala, aceasta proprietate impresionanta, cu al sau centru masiv de conventii, sali artistice pentru intalniri si un restaurant elegant in centrul orasului Paris ia in serios criteriile definite de SGS in obtinerea certificarii respectabile ISO 14001.

In timp ce certificarea se acorda conform unui grup de criterii stabilite de SGS, Marriott Rive Gauche isi bazeaza participare pe reducerea consumului de resurse naturale si energie,reducerea cantitatii de deseuri generate, imbunatatirea managementului de gestionare si evacuare a deseurilor industriale, precum si cresterea respectului fata de reglementarile de mediu.

Multumita analizelor de mediu anuale necesare pentru a mentine certificarea si actiunile agresive adoptate pentru a sprijini politica sa de mediu, hotelul a ramas fidel standardelor stabilite pentru sustenabilitatea globala. Actiunile cheie includ selectarea unui furnizor de electricitate ce garanteaza cel putin 25% ‘energie verde’ si alegerea unor companii specializate in colectarea si tratarea deseurilor precum uleiurile de gatit, carton, sticla, hartie si baterii.

 

 

Autor: Iulia Albu

 

 

Sursa: green-report.ro