Housebot (+Video, Foto)

/ Vizionări: 5342
Tag-uri:

 

Плавучие дома

 

 

Tema "Case plutitoare - realități europene și perspectivele Rusiei"evocă astfel de întrebări:

- Cum în realitățile de iarnă din Rusia astfel de case "hibernează"?

- Care sunt condițiile destinate pentru astfel de case?

- Oare pot ele rezista pe gheață și dacă nu se va rupe pontonul?

Vă oferim exemple de proiecte și realizări ale caselor de locuit plutitoare pentru a trai anual cu tot confortul unei case obișnuite.

De exemplu, o platformă plutitoare de 14 x 12 m. Casa este de 10 x 7 m. Baza ("fundație" ) - 15 pontoane de 3.5 x 2.5 x ,05 m de producție proprie.

Casa este realizată din cherestea încleiată, furnir laminat de 200 mm, conform tehnologiei moderne scandinave. Doar materiale ecologice.

Începutul lucrărilor de construcție – sfârșitul lunii mai 2013. Finalizarea completa, inclusiv amenajarea cu mobilier - noiembrie 2013. În total: 6 luni de la idee până la implementare.

Gata să tracteze pe o parcare permanentă sau temporară în locația selectată. Livrarea energiei electrice de la mal (sau un generator instalat la bord ). Eliminarea deșeurilor - fosă septică* bazată pe ponton din beton armat cu un rezervor închis, de producție proprie .

Material la alegere - molid, pin, cedru, etc.

Înregistrarea la Inspectoratul de stat pentru navele mici – nava de tip "ambarcațiune de remorcă", numărul de construcție și o nota de control .

Este posibilă decizia"la cheie" - teren în zona de coastă a lacului Ladoga, alimentația cu energie electrică, rampe la marginea apei, cu o linie de ponton plutitor pentru a trece la casă, care se afla pe ancorele "moarte", conectarea casei la fosa septica și energie electrică. Intrarea la teren pe drum uscat, apropierea de casă cu barca ce plutește pe șenalului navigabil principal al orașului.

 

* Fosele septice sunt rezervoare etanșe subterane, în care sunt colectate apele menajere și deșeuri produse în gospodării (trad.).

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома

Плавучие дома


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137