Huang a schimbat culoarea

/ Vizionări: 5306

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ca rezultat de deturnare a raului cel mai mare din China, Fluviul Galben pentru 1 km a schimbat culoarea de la galben la rosu.

Autorităţile centrale a Chinei provincia Henan (Henan) a anunţat, vineri poluarea Fluviul Galben (Huanghe), a raportat Xinhua.

Potrivit autorităţilor locale, joi dimineaţă, în apropierea oraşului Guni (Gongyi) la Centrala are scurgeri de 6 tone de motorină. Chimice au fost în fluxul de Fluviul Galben. Autorităţile locale au încercat să împiedice răspândirea apei contaminate în sol peste Râul Galben, dar o mare parte din combustibil în continuare a căzut în apă artera principală de apă din China.

Toate oraşele aval de Fluviul Galben a ordonat să înăsprească controlul asupra calităţii apei râului şi pentru a asigura siguranţa de apă potabilă.

Râul Galben se varsă în Marea Bohai Marea Galbenă. Acesta este al treilea caz major de contaminare a râurilor în China în ultimele două luni. Incidentul cel mai grav a avut loc în noiembrie, când o explozie la o uzină chimică în Jilin în Râul Songhua au scăzut cu circa 100 de tone de compuşi nitrobenzen. În unele oraşe mari din aval Songhua Râul pentru câteva zile a oprit alimentarea cu apă. În luna decembrie a devenit cunoscut despre contaminarea cu cadmiu Beijiang River, în sudul Chinei. Există, de asemenea, mai multe oraşe au fost obligaţi să suspende aprovizionarea cu apă.

RIA Novosti