I a lua de rău o dată!

/ Vizionări: 4290

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Раиса Захарова выращивает на собственном огороде молодой лес

Raisa Zakharova cresc propria gradina noastra lemn tineri - pin, molid şi stejari.

Această ani femeie 68 cunoscute de toţi silvicultorii şi vânătorii-Boldino districtul mai multe dintre Nijni Novgorod regiune. Ea locuieşte în regiune înapoiată, în cazul în care se poate conduce un tractor, şi atunci numai pe vreme uscata, in satul cu un nume amuzant Vila. Ea nu a lua orice ambulanţă, nu aduce magazin de distribuire a produselor alimentare. Casa este nici apă caldă, WC pe strada, din civilizaţie - doar un televizor cu două canale centrală, astfel încât de telefon mobil.

"Baba Paradise" - se referă la afecţiune oaspeţii ei ferma numai rămas în sat. "Raisa Zakharova" - solicită autorităţilor atunci când un alt prezintă un certificat de onoare sau un semn de un pădurar districtului mai bine.

Relaţia cu lemn a început într-un mic Raisa în 13 de ani - mama mea a trimis de multe ori fiica ei să culeagă fructe de padure, ciuperci si lemn de foc. Mai târziu a început să lucreze în Raya brigadă silvic, iar atunci când crescut - transferate de la silvicultori, căsătorit cu succes băiat vecin Nicolae. De atunci, în pădure pentru femeile Rai - este viaţa ei. Atunci şi acum, la varsta de 68, se ridică nizhegorodka la patru dimineata - necesitatea de a laptelui de vacă, izgonit la păşune o turmă de oi şi viţei şi porci să se hrănească puii de găină, mic dejun Cook, pune în ordine, cum ar fi curăţenia aici ... Apoi, în pădure.

O mulţime de muncă, trebuie să vă clar un tufis de mesteceni tineri, pentru a garanta că timpul de lucrători pentru a curăţa lemne de foc. Raisa vesel urcă pe conuri de pin colecteze şi să le livreze la sectorul forestier. Se poate urca la orice înălţime, a declarat şeful nu este încă filare, dimpotrivă, padure viata respira în ea. Anul trecut, colectate de o tona de ghinde, saci patruzeci de conuri! Ar putea fi introduse pe lemn de stejar, pe macat rasstelet sol - si sa se agită ramuri. Tot ceea ce este un cal ataca desfăşoară în silvicultură. conuri terminate uscat mai târziu, şi a scăzut din seminţe Rae va da o femeie. Care le va stabili in tara - este pădure viitor!

- Anul trecut, stai ghindă Raisa pe teren forestier, - spun localnicii. - O săptămână mai târziu vieri devorat toate curat ... În acest an au fost plantate ghinde la Raisa în grădină, alături de cartofi si morcovi. Există deja mici cresc stejari. Vezi?

Tot ceea ce creşte în zona satului Forks - păduri, stafide. Lui foarte plantat, ea a crescut, ea este acum în căutarea după. Cât de mulţi copaci ridicate, Raisa, şi nu amintesc - din contul de confuz. Ei au dat Zakharov, un apartament cu o cameră în sat. Raisa a fost ca pe o cameră luminoasă, privit într-o bucătărie confortabil, admirat gresie spumante ... Si apoi, ea a spus Nicolae: "Să mergem acasă!"

- "Nu există aer în sat, şi spiritul de pădure, - a explicat refuzul său de a superiorilor Raisa. - Şi fără ca eu nu pot trăi."

Ecologie in zona este foarte buna, mai ales condiţiile favorabile în păduri, plantate de către femei mână Rai. Şi creaturile vii sunt divorţaţi în ultimii ani ... De a conduce de-a lungul liniei - rutier sări în condiţii de siguranţă porci de familie. Lupii sunt crescute. Unul dintre Grays în această vară, a alergat la satul Zakharov, luat de ceafa de oaie şi de purtat. Astfel, o femeie de Paradis cu un băţ pentru a bate oaie a fugit de la fiara. Respins!

Boli şi afecţiuni palid în comparaţie cu ani nizhegorodkoy 68: pentru toate formele de viaţă Raisa nu a fost grav bolnav.

- "Mai întâi de toate, o dată - o femeie minunata râde - şi în al doilea rând, eu nu beau, nu fumez, am rula toată ziua, apoi tam-tam cu privire la casă, apoi în pădure - de exemplu aici, în sala de gimnastica mea important. Şi cei mai mulţi, ştiu că o afacere bună pentru oameni care fac - Padure raschu.

Sursă