În magazinele din Rusia se împart produse gratis

/ Vizionări: 1068

В России раздают продукты в магазинах бесплатно!

În unele magazine din Federația Rusă se desfășoară un eveniment neobișnuit de ajutorare a cetățenilor nevoiași, care pot fi luate gratis de oricare persoană care nu are bani să-și cumpere hrană...

Această acțiune a fost lansată în unele magazine și oferă posibilitatea săracilor să-și ia liber produsele necesare de pe rafturile speciale. Rușii au numit deja aceste rafturi „bune“, deoarece sînt completate de cumpărători obișnuiți.

Trebuie remarcat faptul că vînzătorii și voluntarii urmăresc ca produsele să ajungă la destinație. Și, potrivit voluntarilor mișcării "Timpul binelui", cei care cumpără bere și țigări nu au voie să ia ajutoarele destinate cetățenilor cu adevărat nevoiași. Cu toate acestea, potrivit reprezentanților mișcării, marea majoritate a rușilor care află despre „rafturile bune” merg la magazin pentru a-i ajuta pe cei săraci și intenționat cumpără produse alimentare pentru a completa aceste rafturi.

La neobișnuita acțiune deja au participat 40 de magazine din regiunea Rostov, iar numărul acestora este în continuă creștere.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137