Imunitatea paraziţi erodând în stomac

/ Vizionări: 9818

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Giardia Dacă sunt adesea bolnavi, săraci somn şi suferă de alergii, cauza poate lamblia. Acesta poate fi găsit pe eşantion de scaun, sânge şi bilă

Începutul iernii - timpul nu este numai răceli şi infecţii, şi de exacerbare a bolii cronice de sănătate şi săraci pur şi simplu. Cineva cumpără antibiotice, cineva sta la coadă la medic, cineva de încredere de sănătate medicina alternativa lor. Între timp, principala cauza a acestor fenomene pot fi giardia. Despre parazit insidioasă a spus un medic boli infecţioase cea mai înaltă categorie Valentine Lipovskaya.

Care sunt acesti paraziti?
Giardia - o unicelulare organismelor simple (cum ar fi ciliates, pantofi de la cursuri de biologie de liceu). Populează în corpul uman, ele parasitize şi să se înmulţească în intestine şi vezicii biliare. În viaţa acestor paraziţi emit substanţe toxice care intră în fluxul sanguin, determinand intoxicaţie cronică şi alergii ale corpului. Ulterior, imunitate scazuta, boli alergice, creează fundalul pentru stratificarea altor boli care apar mai mult. Deoarece organismul semnale un nou colonişti ".

În cazul în care acestea provin de la?
Chiar daca ai observat cu atenţie regulile de igienă personală, de la giardia, nu sunt asigurate oricum. Ei pot ajunge în organism prin intermediul mâinilor infectate, alimente de la animale, muştele şi gândaci. Chiar şi apa prohlorirovannaya suficient de apa devine o sursă de Giardia (care, în conformitate cu boală infecţioasă, apare cel mai adesea). Şi nu aşteptaţi pentru unboiled spălate cu apă de fierbere, fructe şi legume preparate, de asemenea, să devină o sursă de giardia. infecţie lamblia sezonului principal apare în timpul verii. Dar chiar ştiind despre ei înşişi, ei nu dau, otrăvirea organismul treptat. Deci, simt lor "de lucru" poate fi doar spre sfârşitul toamnei şi la începutul iernii. Chiar şi în ţările dezvoltate, Giardia este diagnosticată la aproximativ 10% din populaţie. În condiţiile noastre, infectate - 30-40% dintre adulţi şi în rândul copiilor cifra este de 70% (care afectează mâinile nespălate, muscand degetul, să manipuleze şi să mestecaţi jucării).

Search and Destroy
Pentru a determina dacă aveţi Giardia, consultaţi medicul boli infecţioase. El va numi un studiu de mişcările intestinului, intubaţie duodenală şi analize de sânge. Cazul în care constată paraziţi care Giardia poate fi uşor obţinute de antibiotice. Nu încredere în oamenii de tratament a acestei boli înseamnă: nu antibiotice, este nerealist.

Verificaţi pentru Giardia, dacă aveţi:
- Sâcâială palid piele;
- Inflamaţia cronică a, biliare ale tractului urinar, care sunt grav tratament;
- Probleme cu un scaun (ca constipaţie şi diaree);
- Cronice ale tractului respirator şi infecţii ale tractului gastro-intestinal;
- Pierderea poftei de mâncare;
- Constanta de slăbiciune;
- Un vis rău;
- Răceli frecvente;
- Dureri abdominale;
- Boli de piele (erupţii cutanate, dermatită, urticarie);
- Slaba creştere în greutate la copiii mici.

Elena Marchenko http://www.segodnya.ua/health/726889.html