Imunitatea slăbește cu peste 90% după consumul acestor produse

/ Vizionări: 1290

Иммунитет ослабевает более, чем на 90 % после употребления этих продуктов!

În ultimul timp, noi tot mai des auzim despre cancer. Nu e secret că tot mai mulți oameni mor din cauza bolilor cardiace, a ictusurilor etc. Toate aceste maladii sînt legate direct cu alimentația noastră, care lasă de dorit.

„Pacientul este un om care moare lent. Cu cît mai lent el moare, cu atît mai mult vom cîștiga de pe urma lui” (Industria de panificație)

Cum putem sa prevenim cancerul cu ajutorul alimentatiei potrivite si a activitatii fizice
Cum putem sa prevenim cancerul cu ajutorul alimentatiei potrivite si a activitatii fizice

Un studiu efectuat în SUA a stabilit că timp de 15 minute după ce omul mănîncă 100 de grame de hidrocarburi rafinate (pîine, cipsuri, zahăr, orez alb, biscuiți etc.), funcția sistemului imunitar al omului slăbește cu peste 90%.

Studiul publicat în „Journal of Cancer” a arătat legătura dintre consumul pîinii albe cu drojdii și sporirea numărului de maladii canceroase. Cercetarea a mai stabilit că la oamenii care mănîncă preponderent pîine albă (pînă la 5 felii pe zi), riscul de a face cancer renal este de două ori mai mare decît la cei care mănîncă puțină pîine albă (cel mult 1,5 felii pe zi).

În cadrul unui congres de alimentație vegetariană din Tallinn în 1990, a fost prezentat un raport, în care se relata despre pîine. Raportorul demonstra că pîinea cu drojdii este un produs mortal pentru sănătatea omului. Dospind în sucurile din intestin, aceasta acidulează mediul intern al organismului, transformîndu-se în boțuri de lut, lipindu-se de pereții intestinului.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137