În Anglia, a lansat prima biodiesel trenul european

/ Vizionări: 5940

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

tren Primul tren de Europa de mediu prietenos biodiesel off 7.6 in primele zboruri de la Londra la Llandudno, Ţara Galilor, rapoarte de AFP. Oaspete de onoare pe primului voiaj a fost, Gordon Brown, candidatul de prim-ministru al Marii Britanii.

Combustibil Virgine Voyager trenuri mixte, 20 la sută sale produse din materiale bio: soia, seminţe de rapiţă şi ulei de palmier. Astfel, emisiile de dioxid de carbon de la biocombustibili arderea este mai mic decât la un motor diesel simplu.

Trenurile companiei Virgin planuri pentru a transfera toate trenurile sale în domeniul biocarburanţilor. Acest lucru se întâmplă dacă testul a trenului noi care vor rula şase luni în Anglia, Ţara Galilor şi Scoţia de sud va fi de succes. Guvernul britanic promoveaza întreprindere: pentru a seta noi reducere a impozitelor de combustibil. El este de 7 pence pe litru de biocombustibil folosit. Pentru comparaţie, impozitul pe motorină regulate - 54 pence pe litru.

Preşedintele Trenurile Virgin, Sir Richard Branson (Sir Richard Branson) susţine că, dacă toate societăţile trenul trece la biocombustibili, reducerea de dioxid de emisiile de carbon în atmosferă ar fi echivalent cu reducerea numărului de automobile din Marea Britanie pentru 23 de mii de autoturisme. Branson a declarat de asemenea că, dacă experimentul are succes, el intenţionează să le ofere companiilor de transport să folosească combustibili inovatoare.

Sursa: http://www.lenta.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137