În cazul în care în creştere «nuci de mare»?

/ Vizionări: 6372

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

piuliţă Din timpuri stravechi oamenii au găsit pe malul Oceanului Indian spălate de către curenţii oceanici nuci gigant, amintind de o disecat în două de o inima strângere înguste. Si din moment ce nimeni nu ştia, nici în cazul în care cresc, sau în cazul în care există, atunci acest fructe fantastic pentru o lungă perioadă de timp atribuite originii şi magică putere fantastica.

După ce, în secolul al XVI-lea în Europa, "nuc mare" a devenit imediat un neobişnuit de valoare acolo - regi si principi, caută-le ca talismane şi amulete, au plătit pentru ele mari de bani. În timpul unei astfel de "inima", care se întinde de aproximativ 50 cm în diametru, ar putea obţine o navă încărcată cu mărfuri.

piuliţă A fost doar în 1742 situaţia cu o piuliţă misterios a fost clarificată de către francezi. Explorarea arhipelagul Seychelles, se găsesc într-una din Insulele Palm, care oferă aceste fructe uimitor. Seychelles de palmier (Lodoicea maldivica) - singura specie de arbori lodoitseya familia genul - are un trunchi de până la 30 de metri şi un diametru de 30 cm, pe partea de sus a, care este de până la 30 în formă de evantai frunze mari.

Este extrem de creştere lentă forme copac o femeie inflorescenţă lungime de sex masculin şi 1 la 2 m, cu flori care se întinde peste 8-10 ani. În interior, fructe de mare, maturare 7 - 10 ani, care se merge în greutate de 16 kg, este cel mai mare de seminţe de plante în lume, care constituie aproximativ un an şi jumătate.

Sursa: "In jurul lumii"