În China, a descoperit o orhidee cu un grad inalt de inteligenta

/ Vizionări: 6298

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Orhideele
Un tip unic de "inteligente" de orhidee descoperite de cercetatorii de la China tropicale sudul insulei Hainan. Aceste flori sunt capabile să producă miros ciudat subţire, asemănătoare cu exact ceea ce provine de la albine care sunt într-o stare de alarmă. Deci, în mod fraudulos aceste orhidee atrage polenizatori ca viespile de ruinare care pradă asupra albinelor.

Dacă mirosul prazii, viespile uriaşe papură direct în floare. Astfel, insectele greşit devin polenizatori involuntară a acestei specii de orhidee.

În general, orhidee, florile au fost considerate dintotdeauna "inteligenta sensibile". Ei au fost anterior cunoscut pentru capacitatea sa de fenomenal de moduri diferite de a atrage insectele - polenizatori, dar cu o formă de înşelăciune, oamenii de stiinta s-au confruntat pentru prima dată. Descoperirea a fost facuta germanice şi experţi chinezi care sunt interesaţi în cauza violente viespi atac brusc pentru un anumit tip de flori tropicale.

vegetarian.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137