În Franţa, companie numită contracara poluarea cu ozon

/ Vizionări: 3254

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sursa de RIA Novosti

agenţiile de mediu din Franţa solicită societăţii să acţioneze împreună pentru a preveni poluarea stratului de ozon, site-ul Actualités Environnement ştiri.

severă de căldură, care acum domneşte în Franţa, promovează formarea ozonului de la oxizi de azot şi compuşi organici volatili în atmosferă, în special, emisiile din transport şi industrie. ozon de gaze, ale căror molecule sunt compuse din trei atomi de oxigen, are o capacitate foarte mare oxidativ şi este o substanţă toxică foarte.

Franceză Secretar de Stat pentru Ecologie Nathalie Kosciusko-Morisot (Nathalie Kosciusko-Morizet) solicită pentru o acţiune colectivă în ceea ce priveşte poluarea cu ozon.

"Putem să acţioneze împreună în timpul perioadelor de concentraţiilor maxime de ozon, făcând clic pe un responsabil stil de viaţă ecologic, de exemplu, acordând întâietate transportului public, care călătoresc cu maşina doar atunci când este absolut necesar, cu respectarea limitei de viteză stabilit de prefecturi, evitând utilizarea Solvenţi organici volatili sau substanţe pe baza de solvent, "- a spus Kosciusko-Morisot.

copiii mici, persoanele în vârstă, care suferă de alergii şi astm, persoanelor care suferă de insuficienţă cardiacă sau boli cronice respiratorii, în special grav afectat în timpul acestor perioade. În acest timp, ei, în special, ar trebui să se abţină de la active şi activităţi sportive fizice.

"Responsabil faţă de mediu Acţiunile noastre sunt utile pentru persoanele sensibile la poluarea aerului şi în materie de prevenire şi reducere a poluării, pentru că noi nu trebuie să uităm că fiecare pas este important", - reaminteşte secretar de stat.


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137