În Japonia, campania de mediu a lansat, cu participarea a 5 milioane de persoane de o lună care nu ar beneficia de pungi de plastic.

/ Vizionări: 5288

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Imensitatea a campaniei de mediu, cu cinci milioane de oameni în întreaga ţară a lansat cu o zi înainte, în Japonia. După cum sa anunţat ieri, iniţiatorii o organizaţie numită verde de cumpărare retea / Alianţa Verde, consumatori / personalul bazin de peste 3000 diferite companii şi instituţii non-profit din întreaga ţară, 1-31 octombrie, toţi membrii săi nu ar accepta pungi de plastic in magazine.

A susţinut că un rezultat va salva peste 100 de milioane de saci şi, astfel, reducerea cu 10 mii tone de emisii de dioxid de carbon, care este format prin producerea de pungi de plastic. Potrivit ecologiştilor, acest lucru corespunde cu cantitatea de dioxid de carbon, care emite un oraş lunar cu o populaţie de aproximativ 60 de mii de oameni, şi pentru a absorbi acest volum utilizează toată pădurea care acoperă cea mai mare insula japoneză Shikoku al patrulea.

În Japonia, folosită anual de peste 30 miliarde pungi de plastic - o medie de 250 de persoană. În scopul protejării mediului, multe magazine din ţară recent au început să refuze pachetele giveaway şi le impune o taxă suplimentară.

Sursa http://www.ecoportal.ru