În lac Komsomolsk mâl radioactive!

/ Vizionări: 4926

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În lac Komsomolsk mâl radioactive! Compoziţia sa chimică experţii au găsit metale grele, care, în caz de contact cu apele subterane, poate provoca o catastrofă ecologică. Ministerul Mediului a interzis Oficiul de capital de construcţii să îşi continue lucrările privind îndepărtarea de nămol până nu se decide cum să evite metale în apele subterane.

Locul de Muncă cu privire la amenajarea parcului Valia Morilor ajuns din nou într-un impas! De data aceasta problema este mult mai rău. IL din partea de jos a lacului toxice.

- Sa constatat că namolurile toxice, şi nu avem nici loc pentru a stoca. Acest deşeuri radioactive. Până acum, le-am dus la Vatra. Acum, Ministerul Ecologiei aceasta interzice, pentru că substanţele toxice pot ajunge în apele subterane, - spune şeful de capital primarului Vasili construcţie Panfil.

Timp de doi ani din lac a avut doar o cincime de nămol. Până acum, transportate în satul Vatra. După ce a constatat că compoziţia chimică a nămolurilor includ metale grele, Ministerul Mediului a interzis Oficiul de capital de construcţii să continue să lucreze.

- Acesta este un metal radioactiv, care trebuie să fie depozitate astfel încât acestea nu intră în apele subterane. În caz contrar, am putea veni un imens dezastru de mediu. Puteţi rezolva atât - pentru a pune o membrana de cauciuc la nivelul solului, sau căutaţi pentru zonele unde grosimea stratului de lut de cel puţin 15 cm, - a subliniat şeful primarului de capital de construcţie Vasili Panfil.

reconstrucţie masivă a parcului este întârziată din cauza lipsei de bani.
Totul a început acum 2 ani, după lac au murit aproximativ 3 tone de peşte. Apoi, experţii au afirmat că incidentul a avut loc din cauza stratului gros de nămol şi a lipsei de oxigen. Planul de reconstrucţie completă de luna aprilie a acestui an.
Kolesnikov Viktor Vitaly MOISE
http://tv7.md/?page=Society&id=11223&lang=ru&list=1

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137