În Moldova, sa născut primii trei sute de ani, bizoni

/ Vizionări: 6788

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Bour În Moldova, sa născut primii trei sute de ani de bizon european. Potrivit serviciului de presă al statului moldovenesc, el a fost născut de bizon, care au fost importate în republică în 2005. ca un cadou pentru preşedinte al Poloniei.

Supradotaţi Bison Moldova - doua femele si un mascul - au fost plasate în rezervă "Suveran pădure» (Padurea Domneasca) în g.Gloden în nord, unde condiţiile au fost create pentru habitatului lor şi de reproducere. zubrenka Nascut a arătat preşedintele Vladimir Voronin, care a sosit în rezervatia naturala "pădure Suveran" pe un elicopter militar pentru a afla la faţa locului cu lucrările privind scutirea de inundaţii. El a fost spus că bizonul a trebuit să fie evacuaţi din rezervă, care a căzut într-o zonă de inundare. Autorităţile moldovene sunt în speranţa de a revigora populatia de bizon, care timp de secole au fost de masterat a pădurilor din Moldova, dar în secolul 17 au fost exterminaţi.

Bison - unul dintre simbolurile statalităţii moldoveneşti. În Evul Mediu, cap de bizon a fost descris pe stema fondator al statului moldovenesc, Voievod Ştefan cel Mare. În anul 1991. Ea a apărut pe braţe care a câştigat independenţa faţă de Republica Moldova.


http://tv7.md/