În Moldova se va desfășura un maraton verde

/ Vizionări: 2100

зеленый марафон

 

În Moldova se va desfășura un eveniment sportiv de amploare – „Green Run”, care se află deja la a doua ediție. În cadrul acțiunii vor fi organizate competiții la alergări, caiac, ciclism, marșuri turistice, concerte și evenimente de agrement în aer liber.

Maratonul „Green Run” se va desfășura în perioada 7-8 iunie pe malul pitoresc al Nistrului, lîngă localitatea Tarasova, raionul Rezina.

Programul evenimentului include competiții la alegare pe distanțe de 500 m, 10 și 20 km, ciclism pe distanțe de 3 km, 30 km și 60 km pentru diferite categorii de vîrstă, precum și o cursă de 8 km cu caiacul.

Anul trecut, la competiții au participat 200 de persoane, iar anul acesta se așteaptă o participare mult mai masivă.

Participanții și spectatorii se pot deplasa la locul desfășurării competițiilor cu transportul personal sau pot beneficia de serviciile organizatorilor, care oferă, de asemenea, loc pentru înnoptare în casele localnicilor, masă, ghid pentru plimbări în peșterile locale și multe altele.

Pentru informații suplimentare și înregistrare accesați site-ul www.explore-moldova.md sau sunați la numărul de telefon 069258006.

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137