În Moscova au anunțat sezonul de foto vânătoare pentru fumători (+Video)

/ Vizionări: 2048

В столице объявили сезон фотоохоты на курильщиковÎn Rusia - fumează fiecare al treilea. Astfel de statistici a oferit Centrul de Studiere a Opiniei Publice din Rusia. Rusia este liderul mondial în consumul de tutun. Din cauza dependenței rele altcuiva suferă oamenii care duc un mod de viață sănătos. Acum ei au o modalitate de a se apăra. La Moscova, după alte regiuni, au anunțat sezonul de foto vânătoare pentru fumători. Se propune de a fotografia oamenii care fumează în locuri nepotrivite, iar fotografiile - a prezenta la poliție.

Înainte Ministerul Sănătății Publice  doar a avertizat. Acum amendează. Poliția. Legea anti-fumat interzice fumatul în locuri publice. Amenda - până la trei mii de ruble. O astfel de pedeapsă severă se explică prin gravitatea problemei: potrivit medicilor, maladiile cauzate de fumat, în fiecare an ucid în Rusia aproximativ 400.000 de oameni, este de 10 ori mai mult decât numărul de persoane decedate  în accidente rutiere. Rusia este una dintre cele mai fumătoare țări din lume. Fumează aproape fiecare al treilea locuitor. Dacă să luăm numai bărbați, fumează 7 din 10. 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137