În Norvegia copiii învăță etica cu ajutorul unui joc video despre zombi (+Video)

/ Vizionări: 5056

În Împărăția Norvegiană se întâmplă lucruri ciudate și de neînțeles. Despre paradele gay locale ale copiilor și educația sexuală a copiilor de vârsta școlară primară azi nu au auzit doar un leneș. Ce altceva ar putea inventa norvegienii?

A preda copiilor etica ... prin intermediul unui joc pe calculator despre zombi numit  The Walking Dead! Uitați de cărți, doar metode de predare inovative.

 

В Норвегии детей учат этике на видеоигре про зомби

Peisaje extremale ale Norvegiei (Foto)
Peisaje extremale ale Norvegiei (Foto)

În Norvegia copiii învață etica cu ajutorul unui joc video despre zombi, scrie site-ului iGuides :

Profesori la școala norvegiană Nordahl Grieg au găsit un mod foarte original de a preda discipolilor săi un astfel de obiect educativ ca etica. Ca un ajutor vizual, s-a decis să se utilizeze consola Xbox 360 și jocul video The Walking Dead…

Profesorul Tobias Staab consideră că jocul The Walking Dead este cel mai potrivit pentru ca elevii adolescenți să simtă toată responsabilitatea pentru acțiunile lor. Ideea de a folosi jocuri video în procesul de învățare a fost pe plac  tuturor fără excepție. Elevii au fost entuziasmați de idea profesorului lor, pentru că nu este un secret faptul că informațiile prezentate într-un mod fascinant, sunt însușite mult mai eficient . Elevii aleg anumite fraze în dialogul dintre personaje, iau decizii dificile și se confruntă cu modificări neașteptate în subiect - este mult mai plăcut decât să asculți prelegerea monotonă fără nici o motivație.

Video:

Ce pot să spun ? Este inovator. Ai decis să tai zombi cu toporul - ai primit 5 puncte. Ai decis să hrănești zombi cu creierul - 5 puncte. Pentru că zombi este un grup social special care apără dreptul de a mânca carnea de om și creierul uman. Trebuie să fim mai toleranți.

Nu fiecare om este zombi, dar fiecare zombi este om! El poate avea de fapt o familie și copii...

P.S. Și dacă acest zombi este gay? Ce atunci? Trebuie să fim de două ori mai toleranți

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137