În Palau, a apărut prima dată în lume de rezervă pentru a salva rechinii de la oameni

/ Vizionări: 3164

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Rezerva pentru a salva rechini De stat mic de Palau a stabilit lume, primul sanctuar pentru rechinii care au devenit o victimă de peşte de ruinare, a declarat vineri, la Adunarea Generală a ONU preşedintelui Johnson Toribiong.

De stat de mărimea unui jumătate din Moscova, insule împrăştiate în Oceanul Pacific, a declarat o zonă de apele de coastă din zona de rezervă de 629,000 km care este comparabil cu teritoriul Franţei sau a statului american Texas.

Toribiong a cerut, de asemenea, lumea să introducă un moratoriu privind rechinii, deoarece marea furtuna pe cale de distrugere.

Potrivit experţilor ONU în lume în fiecare an în scopuri comerciale, a sters 73 milioane înotătoarelor de rechin sunt folosite în scopuri farmaceutice. Aceste mai devreme reprezentanţi ai lumii subacvatice locuite planetei noastre mai mult de 400 de milioane de ani, dar astăzi o treime din speciile ameninţate de dispariţie, spun ecologiştii.

Cele mai multe specii de rechini sunt-numitele reale prădători acest lucru, dar unele specii, în special, balene, rechini Megamouth uriaşe şi se hrănesc din planctonul.

Palau arhipelag format din mai multe mici atoli, format pe vârfuri de vulcani subacvatici. În apele de coastă locuite de 1,5 mii de specii de peşti tropicali, multe mamifere rare. În 1995, Comitetul Internaţional de biologi marine şi protecţia mediului a anunţat Palau Ce face minunea lumii.


Sursa ecoportal.ru