În regiunea Altai a decis să se stabilească ancestrale casele din satele abandonate

/ Vizionări: 3174

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

publice regionale organizarea Altai "Creaţie", cu sprijinul Camerei Comisia publică cu privire la dezvoltarea potenţialului spirituale, a promova un stil de viaţă sănătos şi siguranţa mediului a dezvoltat un plan de acţiune pentru case strămoşesc, serviciului de presă al rostehinventarizatsii.

Patrimoniu, reprezentanţele fondatorii proiectului, este un teren de mărimea de un hectar, pe care familia poate trăi şi păstreze casa. Cu astfel de site-uri constituie o soluţie. Proprietarii de aceasta sunt unite într-un parteneriat comun pentru regimul comun al aşezărilor tribale, crearea unor noi infrastructuri corespunzătoare. O caracteristică a patrimoniului tribale este statutul său juridic speciale. Imobiliar nu poate vinde, gaj sau să facă schimb pentru altceva, nu poate fi decât moştenite. Ia motivul pentru a crea o proprietate de familie va fi doar o singură dată şi loc într-o viaţă posesia mostenită.

Dezvoltatorii proiectului Altai vor distribui terenul pentru viitor "proprietari" în satele abandonate în suburbii şi în alte părţi din regiune. În plus, creatorii proiectului se vor organiza cursuri speciale de la pepiniere domovedeniyu, care ar ajuta locuitorii din aşezările în viitor.

După cum a scris anterior PolitSibRu, Camera Publice marginea acestui proiect a sugerat ca o modalitate de protecţie de pe urma crizei. "În vremuri de criză economică, importanţa iniţiativelor civice care vizează auto-organizare a cetăţenilor pentru a rezolva problemele lor. Acesta este motivul pentru dezvoltare a primit un nou impuls proiectului "case de rudenie", desemnat adjunct al prim-ministrului Dmitry Medvedev, în 2007, în legătură cu pregătirea şi desfăşurarea, de familie - a spus secretarul executiv al Camerei publice a Teritoriului Altai, Konstantin Emeshin. - Proiectului este complexă deoarece ideologii sale crede că seamănă cel mai îndeaproape spiritualitate ale ruşilor. Cetăţenii în cauză cu privire la problema educaţiei spirituale a tinerilor-l vezi ca un instrument eficient pentru formarea spirituală a tinerilor. Din punct de vedere economic proiectul implică o creştere a nivelului de angajare a cetăţenilor, mulţi experţi au remarcat utilitatea acestui proiect pentru a aborda problemele populaţiei şi dezvoltării de vaste spatii de Rusia, în special în Siberia. "

http://www.politsib.ru/news/?id=36121

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137