În Rusia în 2007 — cele mai calde în 116 ani

/ Vizionări: 3316

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Temperatura medie anuală în 2007 pentru întregul teritoriu al Rusiei - cel mai bine clasate in primul rand, din 1891, în conformitate cu Rusia pentru Hydrometeorology, precedentul record, stabilit în 1995, o creştere de 0,3 °. Clima la o rată 0,4-0,43 ° pe deceniu. Spre deosebire de anul trecut, în Rusia nu există nici un domeniu în care anual temperatura medie a aerului a fost mai mică decât norma.

pozitive anomalii Cel mai mare anual temperatura medie a aerului (mai mult de 3 °) s-au format în regiunile polare: Novaia Zemlia, Yamal Peninsula, Franz Josef, coasta Siberiei de Est şi Marea Chukchi (lângă Pevek - anomalii de mai mult de 4 °). 2007, în Nord-Vest Federal District, precum şi în întreaga ţară - cele mai calde. Acest lucru se aplică şi Siberia şi Orientul Îndepărtat Districtele federale. În federale Central District anul trecut - clasat pe locul al doilea în seria (foarte cald aici, în 1989), Sud -, iar a doua (prima - 1966), în Urali - al doilea (primul - 1995), în Volga - al treilea.

Aceste anomalii meteorologice sunt găsite nu numai în Rusia. Deja în întreaga lume şi fără instrumente meteorologice simţit în mod clar de capriciile naturii. Continuarea vine de ştiri că în Rusia, în iarna mugurii se umfla, în Arabia Saudită este ninge, şi în Tadjikistan culturile congela.

Mă întreb ce concluzii au ajuns oamenii de ştiinţă, a intra în cauzele dezechilibrelor în natură completa ... În timp ce astfel de studii au fost efectuate deja stabilite, cheltuit milioane de bugete, dar cea mai importantă întrebare: "Ce să fac?" rămâne fără răspuns.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137